Ergo5 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Moja znajoma twierdzi, że w kompie przed formatem miała zainstalowany program, który co godzina wybijał jej kuranty. Niestety w google nic podobnego nie znalazłem. Może ktoś z was wie, co to mógł być za programik? Będę bardzo wdzięczny, eeee co tam ja, kobieta będzie wdzięczna :) Edytowane 2 Października 2006 przez Ergo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubas Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 co godzina wybijał jej kuranty. ja nie moge gdyby nie ojciec nie wiedzialbym o co chodzi, napisz ze jak stary zegar wybijal godzine <lol> http://darres1.fm.interia.pl/download/index.htm <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...