Skocz do zawartości
Lysyn

Catalyst 6.10 Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Catalyst 6.10 Beta

ATi has released Catalyst 6.10 Beta which is the first official driver to include support for the Radeon X1950 XTX and Intel P965 CrossFire support!

Pobierz:

http://www.warp2search.net/modules.php?nam...e&sid=30055

Edytowane przez Lysyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie chcesz powiedzieć mi że się mylę co do ich zajefajnej architeORT: ORT: ORT: ktury?

Ze co? niby zla?? :D :D

Od takich postow zaczynaja sie niepotrzebne klutnie. Nie musisz tu okazywac tego co myslisz o ati, kazdy ma swoje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o wydajność w grach, które mają więcej niż 2-3 źródła światła.

Cold Fear - to mi najbardziej przypadło do gustu :)

tak jak jonathan napisał - każdy ma swoje zdanie. Ja mam takie, ze taki bug dyskwalifikuje mi te karty i koniec. Temat jest o Catach, sorki za oT :)

end of temat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam chyba chodziło o cienie ..

głupio się tak cieszyć że cośnie działa

Edytowane przez arm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak jonathan napisał - każdy ma swoje zdanie. Ja mam takie, ze taki bug dyskwalifikuje mi te karty i koniec. Temat jest o Catach, sorki za oT :)

end of temat :)

Na radku 8500 masz takie negatywne wrazenia? Jesli tak, to gratuluje dowcipu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na radku 8500 masz takie negatywne wrazenia? Jesli tak, to gratuluje dowcipu :-)

Heh, nie wiem czy zauważyłeś, że w pierwszym poście napisałem PRODUKUJE (czas teraźniejszy)

Do tego dochodzi jeszce Twoja niewiedza nt kart graficznych obecnych - więc proszę Cię bardzo: oszczędź sobie.

R200 to architektura w pełni potokowa pozatym nie obsługująca nawet PS2.0 takze wiesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daron brednie piszesz jakieś !!! W cold fear to chyba z 60 fps non stop jest na max detali no chyba ze mowisz o serii x1300 i x1600 to rzeczywiscie nie wypały , ale x1800gto to karta za małą w sumie kase a moc ma!!!

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi