AdamG Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam! Chciałem kupić trochę ramu do lapa, bo na 512mb przy winxp to katorga nie używanie kompa :mur: Tylko mam pytanko - czy pamięci 333mhz nie będą zbyt wolne dla centrino opierającego się na fsb 400? pozdr :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam! Chciałem kupić trochę ramu do lapa, bo na 512mb przy winxp to katorga nie używanie kompa :mur: Tylko mam pytanko - czy pamięci 333mhz nie będą zbyt wolne dla centrino opierającego się na fsb 400? pozdr :rolleyes: Nie, bo i tak ida asynchronicznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 eee.. i tu się ujawniła moja niewiedza :( bo nie rozumiem o co chodzi :( to inaczej: czy kupić kostki 266mhz, 333mhz czy 400mhz i jakie by były różnice dla centrino 1 gen - fsb400. pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Kupic DDR 333 MHz Ot tyle. Polecam GoodRamy, posiadam 2x 512MB DDR 333 MHz od poltora roku i sa super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...