demo1 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Wczoraj zakupiłem laptopa , a konkretnie Acer Aspire 3690 no i mam problem podczas wlaczania laptopa wchodzi GRUB no i mam problem chce zainstalować Windowsa tylko nie bardzo wiem jak:/ Linpus Linux Basic Edition v9.2 b060329c [roo@localhost /] # Mam coś takiego:/ CO mam zrobić w jakis sposób zainstalować windowsa XP? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Boot z płyty xp a potem wystarczy potrafic myslec i czytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 No wlasnie nie bardzo wiem jaka jest komenda na bootowanie:P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Wystarczy ze w Biosie masz ustawiony pierwszy boot na CD, nastepnie wkladasz nosnik z Windowsem, uruchamiasz laptopa i wyskoczy Ci napis, naciskasz dowolny klawisz i juz jestes w programie instalacyjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam, znalazłem ten temat w google. Mam problem i proszę o pomoc Problem jest istotny ponieważ mam Acer-a aspire 3690 z dyskiem SATA. Gdy instaluje windowsa pojawia mi się komunikat że nie znaleziono urządzenia masowej pamieci, choć wcisnąłem wcześniej F6 aby zainstalować pliki "ride" czy jakoś tak. Wyskakuje mi komunikat abym zainstalował sterowniki OEM do dysku sata albo kontynuował bez nich. Jak robie dalej to po chwili wyskakuje błąd krytyczny. Jak mogę zainstalować te sterowniki i jak je dostać??. Proszę pomocy!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...