Skuciol Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Czesc, moj sprzet taki jak w sygnaturce ! Dla niego własnie szukam najlepszego RAMu. Niebyło mnie ponad 3 miesiące w Polsce wiec zupełnie nie jestem na bierząco ! Jeśli nie mam o czymś pojęcia pytam ! Tak więc chce zakupić 1 GB RAM DDR400! Poradzcie mi co wybrać Może być również 2x 512 - to chyba nie robi różnicy bo i tak bedzie trzeba zmienić biosa na 2T. Moja propozycja to : http://proline.pl/shop.php?prodid=KINGSTON+512+400+2.5 Czekam na propozycje ! Pozdro skuciol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 A moze PAtriot LLK 2X512MB na allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 A moze zalozysz temat w odpowiednim dziale?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...