freak_man Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Mam pewien problem. Najlepiej zacznę od początku. Mam pewien film i chciałbym sobie zapisać w .mp3 kawałek ścieżki dźwiękowej, ale nie wiem jak mam to zrobić. Mam program Nandub ale nie za bardzo umiem się nim obsługiwać. Więc proszę was żebyście mi pomogli coś z tym zrobić. Poradźcie jakiś program albo pomóżcie z Nandub'em :). Z góry dzięki Edytowane 3 Października 2006 przez freak_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ta, mogłes tez napisac, mam nanduba ale nie umiem zrobic File>Open video file / File > save wav.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) VirtualDubMod 'Wyciągnięcie' ścieżki audio: menu Streams > Stream List > Demux. Albo Yamb - zakładka Extract. Jeśli jest to MP3 - do edycji (cięcia) skorzystaj np. z mp3DirectCut. Edytowane 3 Października 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak_man Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Ta, mogłes tez napisac, mam nanduba ale nie umiem zrobic File>Open video file / File > save wav.... "Ta" mogłem... ale ja już to robiłem dużo razy i plik ze ścieżka nie działał... Kurde nie wiem gdzie jest to streams :P. Jakbys mogl to jakos wytlumacz :) Ps Placio thx :) Edytowane 4 Października 2006 przez freak_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Z belki wybierasz menu Streams i opcję Stream list. Potem klikasz na Demux - oczywiście jeśli jest więcej ścieżek audio, wybierasz wcześniej którą chcesz demuxować. Pozostaje nadać plikowi nazwę i rozszerzenie. Jeśli audio będzie w formacie Microsoft PCM lub Microsoft ADPCM, nadajesz rozszerzenie .wav - jeśli będzie to MPEG-1 Layer 3, to oczywiście .mp3. Yamb: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak_man Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 thx Placio, ale zalatwilem to juz za pomoca programu Yamb :). A co do tego programu Virtual dub to ja chyba sciagnalem jakas dziwna wersje tego programu bo nie ma tam czegos takiego sjak streams :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...