Hugster Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Nie chciałem pisać dwóch osobnych postów więc pozwolę sobie napisać wszystko tu. Po pierwsze - próbowałem usunąć/zablokować "cudownego" IE :mur: Odinstalowałem go ze składników Windowsa i w panelu "określenia dostępu do programów" także jako domyślną przeglądarkę ustawiłem FireFox'a. I wszystko jest ok, w linkach ze stron, komunikatorów otwiera się Mozilla, ale w poczcie (IncrediMail) otwiera się IE ! A ona nie ma osobnych ustawień co do domyślnej przeglądarki. Dodam że opcja "sprawdzania domyślości przez FireFoxa" jest włączona. Więc skąd 'on' znowu się wziął?! Po drugie - mała i głupia rzecz - który wpis rejestru edytować żeby "NumLock" był zawsze włączony"? System jest chroniony hasłem i przy każdym logowaniu się systemu najpierw trzeba włączyć NL :/ - denerwujące :mad: --- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 http://www.winguides.com/registry/display.php/196/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Usuń te pliki (w tej kolejności): C:\Windows\Service Pack Files\iexplore.exe C:\Windows\System32\DllCache\iexplore.exe C:\Program files\Internet Explorer\iexplore.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 To nic nie da. Jak dobrze pamietam to IncrediMail korzysta z kontrolki IE, wiec po tym w ogóle nie bedzie otwieral linków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...