duduś Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Pisze bo nigdzie nie mogę znaleść rozwiazania na mój problem. Wczoraj zwiechnoł się komp i po resecie przestały działać przyciski na klawiaturze Logitecha Mute i Volume, Play/Pause, WWW, Media działają oprócz tych dwóch. Nigdy nie miałem z nimi problemu, nigdy też nie musiałem instalować żadnych sterowników żeby działały. Zauważyłem że nie działa systray.exe, jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m z panelu sterowania aby pojawiła się ikonka regulacji głośnoci to też zero reakcji. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jakiś sterownik się posypął. Zainstaluj sterowniki dźwięku od nowa. Jak nie pomoże, to przywracanie/naprawa systemu Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Oczywiście przeinstalowałem sterowniki od dźwięku. Nie mam niestey punktu przywracania do momentu kiedy wszystko działało. Widać formacik mnie tylko czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Jaki formacik? Jest opcja naprawy systemu z płyty CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...