Carkon Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Problem polega na tym, że podłączyłem sobie osobną kartę muzyczną. Wszystko gra tylko nie dziala mi port gier. W memedzerze urzadzen mam przy nim wykrzynik i komunikat "To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć. (Kod 12)". Wyłączyłem w biosie zintegrowana karte muzyczna i problem nie znika. Co należy zrobić aby nie wystepowal ten konflikt? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Naprawde nikt nie wie jak rozwiazac ten problem? Jesi nie to prosze zamknac temat, a jak tak to plz dajcie info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Spróbuj wsadzić do innego slotu PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 wylacz irq dla portu com i rownoleglego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 To raczej nie wina irq, ponieważ co bym nie wyłączył w menedzerze zadań i do jakiego slotu bym nie wlozyl karty to i tak nie dziala. Jakies inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 To raczej nie wina irq, ponieważ co bym nie wyłączył w menedzerze zadań i do jakiego slotu bym nie wlozyl karty to i tak nie dziala. Jakies inne propozycje?Czy na an7 mozna zamontowac cos takiego? http://allegro.pl/item132889269_sledzik_audio_game_port.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...