xtoff Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Hej, sprawa jest mniej wiecej dokładnie taka jak tutaj, jednak jako ze watek ma ponad dwa lata, a w tym czasie pojawily sie setki nowości, postanowiłem założyć nowy watek, Komu sie nie chce klikac i czytac opisze pokrótce w czym rzecz: Mam jednopokojowe mieszkanie i często muszę w nocy siedzieć na kompie, a dość głośny klik myszki którą mam przeszkadza w spaniu mojej żonie. Dlatego postanowiłem kupić inną, cichszą. Koniecznie bezprzewodową: laserową lub optyczną, z 'twardym' skokiem rolki (ale żeby rolka też nie była zbyt słyszalna), chętnie z akumulatorkiem i ładowarką w bazie. Cena nie gra zbytniej roli, konkretniej - wole wyłożyć więcej na ergonomiczny produkt wyższej klasy. Potrzebuję jednak rady, bo w sklepie raczej ciężko będzie sprawdzać czy/jak bardzo mysz hałasuje :D Aha, jeszcze istotny fakt - myszka NIE będzie służyła do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 przejrzyj moze jeszcze ten temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202176&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 przejrzyj moze jeszcze ten temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202176&st=0 dzieki, ale malo kostruktywny ten watek, szczegolnie dlatego ze nie zamierzam kupowac myszy Apple, myslalem raczej o jakims Logitechu. A poza klutnia o ta mysz Apple nic tam nie ma, poza paroma enigmatycznymi stwierdzeniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 mało konstruktywna ale skoro temat jest to tam zadaj pytanie... jak dla mnie closed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Cicha mysz to napewno ostro uzywana przez lata ie 3.0 :wink: Spotkalem sie z mocno zajezdzonym egzemplarzem to przyciski byly tak wyrobione ze pracowaly naprawde bardzo cicho. Mam przed soba tez 2 letnia mx310 dosc juz dobita, gdzie lewy przycisk jest praktycznie nieslyszalny (w odroznieniu od prawego, brzmiacego nowoscia :) ). Generalnie dosc ciezko o nowa mysz z cichym klikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtoff Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Generalnie dosc ciezko o nowa mysz z cichym klikiem.Ha! Niestety wiem, a sprawa jest wbrew pozorom dosc powazna. niemniej jednak nie chce czekac 3 lata az mi sie "wyrobia" przyciski, bo do tego czasu moze sie okazac ze bede juz po rozwodzie "bo myszka byla za glosna" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ha! Niestety wiem, a sprawa jest wbrew pozorom dosc powazna. niemniej jednak nie chce czekac 3 lata az mi sie "wyrobia" przyciski, bo do tego czasu moze sie okazac ze bede juz po rozwodzie "bo myszka byla za glosna" :/ Kup uzywke na allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boldo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam, Chciałem odświerzyć temat bo od dłuższego czasu szukam czegoś takiego: Chodzi mi o myszke która nie bedzie wydawała dźwięku "klikania" nie o taką która będzie w miare cicha tylko taką której wogule nie bedzie słychać (oczywiści nie ze starości ) dobrze by było jeszcze klawiature jakąś równie cichą chociaż taką łatwiej znaleźć no i ich dźwięk jest dużo mniej drażniący niż myszki. Myszka nie musi być jakimś 8 cudem świata bo nie będzie używana do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...