samhain Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Takie pytanko trochę na temat. Gdzie w trójmieście dostane króćce NK12 z gwintem 3/8 .... Szukałem w sklepach , które mi polecił @kszonek i tam mają tylko pół calowe :mur: W całym Sopocie szukałem .... Nie ma :? chocby u mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Takie pytanko trochę na temat. Gdzie w trójmieście dostane króćce NK12 z gwintem 3/8 .... Szukałem w sklepach , które mi polecił @kszonek i tam mają tylko pół calowe :mur: W całym Sopocie szukałem .... Nie ma :? no bez jaj, takie zlaczki sa wszedzie..... //edit no moze inaczej... są "wszedzie" Edytowane 6 Października 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) no bez jaj, takie zlaczki sa wszedzie..... //edit no moze inaczej... są "wszedzie" Pamiętasz te dwa sklepy co mi poleciłeś ? Byłem i są tylko z takim "śmiesznym" gwintem.Mówili że 3/8 to taki niespotykany "rozmiar" , mieli tylko 1/2 .... Byłem tam dzisiaj .... Edit: samhain wysłałem do ciebie pw Edytowane 6 Października 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Pamiętasz te dwa sklepy co mi poleciłeś ? Byłem i są tylko z takim "śmiesznym" gwintem.Mówili że 3/8 to taki niespotykany "rozmiar" , mieli tylko 1/2 .... Byłem tam dzisiaj .... Edit: samhain wysłałem do ciebie pw bardzo ciekawe, bo zawsze tam kupuje bo mam po drodze i jakos mieli 3/8" bo sam kupilem tam niedawno. ale moze im sie cos odmienilo. Kup od samhaina, na to samo wyjdzie co jezdzic i szukac, zreszta masz zdecydowanie blizej niz ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...