adamlop Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam, potrzebowalbym porady odnosnie wyboru: 2 wentyle 92mm z automatyczna regulacja predkosci do budy 1 wentyl 92mm na freezera64pro tez z automatyczna regulacja predkosci Tak mnie tylko zastanawia czy ten na procu nie bedzie chodzil na max obrotach caly czas ? Zalezy mi na ciszy i wydajnosci w jednym, cena za te 3 wentyle w sumie do 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Jak chcesz ciszy to napewno ni kupuj wentli z auoamtyczną regulacją ;) Kup jakieś fandery, xilience albo coś w tym stylu i sam dobierz obroty lub wepnij w 5/7 V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 3xFander na 5 lub 7V i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 3xXilence na 5 lub 7V i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 O te chodzi ??? http://allegro.pl/item130180963__xilence_9..._promocena.html http://allegro.pl/item130354895_wentylator..._fvat_raty.html Nie warto dokladac do fandera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Jeżeli uważasz, że dostrzeżesz różnice na 5v to możesz dokładać ja wiem, że 120mm nie jest jakoś specjalnie cichsza od xilence'ów (obydwa na 5v) są ludzie którzy nawet nie słyszą normalnych wentylatorów na 5v (normalnych tzn. nie mostra o mocy 120+ cfm), nie wiem jakie jest twoje poczucie ciszy, jak masz możliwość to posłuchaj obydwu wentyli, gdybym ja miał kupować dla ciszy to raczejbym nie dopłacał do fanderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 W tym momencie mam chiefteca z papstem 8412N, freezera na 1800rpm, pentagrama xc80cu na grafie@5v no i mnie denerwuje podmuch , wentyli nie slychac, ale to powietrze mnie denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 yy? powietrze Cie denerwuje? :lol: sorry to zostaje ci pasyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 hehe wywal kompa za okno:) i bedzie cicho i wydajnie :D p.s ciesz sie ze nie masz box'a od intela bo mnie w lato szlak trafiał i musialem w WC zainwestowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...