Jonatan007 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Witam od pewnego czasu po podłączeniu czegoś na usb np. drukarki albo czytnika kart do usb na mobo pojawia sie ikonka bezpieczne usuwanie sprzętu . Jak mozna sie tego pozbyć ? Edytowane 4 Października 2006 przez Jonatan007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 A wiesz co znaczy 'bezpieczne usuwanie sprzetu'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) wiem , ale zazwyczaj nie odłączam sprzętu przy włączonym kompie to nie potrzebuje tej funkcji . Edytowane 4 Października 2006 przez Jonatan007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Własciwosci paska zadań>Ukryj nieaaktywne ikony>zawsze ukryty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arm Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 A jeżeli takie ukrywanie - którego ja nie stosuje bo nie lubie jak coś chodzi a ja nie wiem, że chodzi - cię nie satysfakcjonuje to zapomnij że jest w trayu - nie wyłączysz tego ścierwa nie da się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Szkoda ale dzięki za szybkie odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) stare, ale co tam, moze komus sie przyda A jeżeli takie ukrywanie - którego ja nie stosuje bo nie lubie jak coś chodzi a ja nie wiem, że chodzi - cię nie satysfakcjonuje to zapomnij że jest w trayu - nie wyłączysz tego ścierwa nie da się :wink: moze nie wylaczysz samej "uslugi", ale ikone mozna zlikwidowac tym trzeba to wrzucic do autostartu i po ikonce Edytowane 4 Stycznia 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie wyłączysz tego ścierwa nie da się :wink: wszyyystko sie da... :) kwestia dotarcia do odpowiednich bitów w pamięci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...