neomagnet Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam, posiadam juz dłuzszy czas ten odtwarzacz i strasznie męczy mnie sortowanie utworów według naz. Mam proste pytanie: Da sie zrobic do niego playliste taką jak w winampie albo wmp?? No i jak ją zrobic? Słyszałem ze aktualizacja softu pozwala na to ale nie widzę takiej opcji (zaaktualizowłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Mozesz zrobic liste ulubionych utworow. Wskaz utwor i przytrzymaj dlugo srodkowy przycisk (ten okragly), aby dodac do ulubionych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Wielkie dzięki!!, jutro w szkole nie bede musiał muzy szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 ja robie normalnie playliste w winampie podlaczam player jako dysk wymienny (MSC) przciagam muze do okna winampa i zapisuje playliste w playerze tyle ze ja mam m240 jakby co na forum.mp3store.pl jest dosyc obszerny watek na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 W tym problem ze m240 dosyc mocno rozni sie od e130/e140 pod wzgledem softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...