luk1984 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 co to jest za błąd w clonecd MEDIUM ERROR: POWER CALIBRATION AREA ERROR tak samo w nero co to jes, czyzby mi nagrywara sie zepsula chcialem nagrac cdimage w clonecd i mi taki blad wyskoczyl jakis help co do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 chodzi ci chyba o model cd-w540e? wydaje mi sie ze cos zepsute ! ja mam taki sam model i chodzi bez zarzutu ! moze zasilania nie podlonczyles ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 wgraj jeszcze raz firmware, jesli nie pomoze to juz tylo raczej serwis :( cos pomoze..... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 1. z tym zasilaniem to do mnie gadka, chyba jak wczesniej nagrywalem bez problemu to jak moge miec zasilanie nie podlaczone zreszta jeszcze dzis nomalnie cdrw od kolegi nagralem. 2. jaki firmware ?, po co, na co wystarczy ze mam sterownik z windy a rzeszte zrobi jakis prog do nagrywania 3. myślicie ze zainstalowanie windy od nowa cos by dało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Medium error - a może sprawdz inną płytkę (zupełnie inny rodzaj - najlepiej innego producenta), a jakie płytki teraz miałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 --> sector chyba jeszcze wiem jaka mam nagrywarke w54e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mam plytki mediasonic ale to nie to juz tyle razy na nich nagrywalem po za tym probowalem na kilku innych dalej to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 w54e? Jakiej ona jest szybkości? (4x??) może dożyła już swoich lat :( Z przeinstalowaniem windy to dobry pomysł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a nikt takiego czegos nie mial moze nie trzeba bedzie tego robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Nie miałem takiego błędu - najlepiej odwiedz forum na http://www.cdrinfo.pl - może ktoś już tam miał taki kłopot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak na szybko to mogę Ci polecić wyczyszczenie napędu - jak nawet nie pomoże to będzie czysty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 --> sector chyba jeszcze wiem jaka mam nagrywarke w54e wlasnie moze przyszedl na nia czas ! :) proponje dolozyc jedno zero i qpic teac cd-w540e :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...