turzol Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 http://www.pandora.com/ Po krótce : Radio dostosowuje się do gustu muzycznego słuchacza Wybieramy artystę bądź nazwę naszego ulubionego albumu i radio po kolei sugeruje nam kolejne kawałki, z pośród których możemy zdecydować czy jest w naszym guście czy też nie. Ogólnie bardzo fajna zabawa i niezłe możliwości Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Ale to tylko sample na dodatek na Operze 9.02 nie biegające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Dobre toto, kiedyś tego używałem żeby znaleźć jakieś fajne kawałki w pewnych specyficznych stylach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 podobne do last.fm z tego co widze, z tym ze ten drugi instaluje dodatkowo klienta na Twoim kompie i prowadzi statystyki odtwarzanych utworow. moj profil na last.fm, mozna zerknac jak to wyglada po kilku miesiacach sluchania: last.fm/user/o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipdavid Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja mam taki problem Chociaż radio Pandora nie jest dostępne w Polsce to ja bez problemu mogę go odbierać. Zaczęło się od tego,że używam DNS Changera na telefonie i zainstalowałem na telefonie z pliku Pandorę. Przy rejestracji podałem kod pocztowy Chicago. jakież było moje zdziwienie gdy Pandora odpaliła mi na komputerze normalnie :zonk: Bez proxy Bez Tora,bez VPN,bez niczego :D Tylko boję się,że jak sie kampną ,żęe IP mam z Polski to mnie zablokują. Myślicie,że tak może być ?? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...