pmp Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Coś mnie nurtuje. Czy są już jakieś monitory z wejściem HDMI oprócz DVI-D ? Telewizory - owszem są, a monitory ? Czy ktoś fizycznie widział już karty z wyjściem HDMI oprócz DVI-D ? Jak wykorzystać kompatybilność z HDCP w niektórych monitorach (po DVI-D z braku HDMI) mając kartę HDCP-compliant ? -- Lista znalezionych kart z wyjściem HDMI: MSI NX7600GT Diamond Plus Sapphire RADEON X1600 PRO HDMI PowerColor X1300 HDMI - recenzja PowerColor X1600 PRO HDMI - recenzja Edytowane 4 Października 2006 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 to HDMI to też pic na wodę w świecie PC mający na celu wyciąganie pieniędzy z NAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 No nie twierdzę że HDMI ma sens, ale pamiętaj że oprócz video masz też audio. Moje pytania po części są w kontekscie zbudowania media-center pc i podłączenia go do TV który HDMI już ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 No nie twierdzę że HDMI ma sens, ale pamiętaj że oprócz video masz też audio. Moje pytania po części są w kontekscie zbudowania media-center pc i podłączenia go do TV który HDMI już ma.I 99% userów ma płacić za coś czego używa 1% ? - dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Piszesz jakby od jutra w sprzedaży miałybyć dostępne karty _tylko_ z HDMI ale na to chyba sie nie zanosi. Z drugiej strony - większa popularność, niższa cena. Temat opłacalności Kyle zostawmy jednak bo zrobi się śmietnik, chcę konkretów... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Temat odżył dzięki ciekawemu artykułowi. HDMI i HDCP - dwa (już nie) tajemnicze słowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Kolejne karty z wyjścem HDMI, od Galaxy. http://twojepc.pl/news13815.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...