derek-91 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam kiedyś kolega pokazał mi program do robienia stron był bardzo prosty polegał na wyboru szablonu treśc na strone linki tło itd. niestety zapomnialem nazwe i szukam takiego programu.. zalezy mi na prostocie poniewaz nie umiem robić stron, i szukam czegoś prostego. Moze zarzuci mi ktos jakis dobry program. Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Może Pajączek :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Może chodzi ci o Microsoft Publisher ;) Jak kojarze to tam takie opcje były. Od siebie mogę polecić zdecydowanie lepszy bezpłatny NVU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 moze Macromedia Dreamweaver ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 NVU się krzaczy, przynajmniej u mnie... zmiana zakładek coś nie gra czasami... ale przynajmniej darmowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 NVU sie nie nadaje do niczego wiecej niz proste strony (x)hmtl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Ja polecam Macromedia Dreamweaver. Imo zdecydowanie najlepszy program do robienia stron, zarówno w trybie "Code" jak i "Design". Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Jak kogos stać... Do samego kodu proste edytory są lepsze. Dreamweaver potrafi zmienic kodowanie wczytanego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ja pisałem strony w Zajączku. Darmowy i bardzo dobry program ale trzeba znać HTML. Aczkolwiek zdaje mi się że była tam taka opcja jaką opisałeś w 1 poście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek-91 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ahh fajno dzieki wszystkim.. dalem rade no i wybralem na NVU dobry program jak dla mnie ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dreamweaver potrafi zmienic kodowanie wczytanego pliku. i właśnie dlatego przestałem go używać.... Nie wiem czemu, twórcy programu uzależnili kodowanie od charsetu w nagłówku strony... Jesli usuniemy linijkę z charsetem to po wciśnięciu entera gdziekolwiek na stornie kodowanie zmienia się na inne... kiedy spróbowałem zmienić domyślne ustawienia to dreamweaver zwariował i wczytywał mi strony cyrylicą... a tam to już kosmos... Do robienie htmli spoko... ale PHP to już w tym nie napisze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 A ja polecam PSPad. Calkiem niezłe możliwości, kolorowanie składni, kodowanie UTF-8 i kilka innych bajerów. Oczywiście znajomość składni mile widziana. :] A tak poza tym to był już chyba podobny temat jakiś czas temu - szukajcie, a znajdziecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja tam pajaczka uzywam, tani, polski i dobry! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Jak chcecie mieć świetny edytor z podpowiadaniem składni, podświetlaniem, auto-wcięciami, środowiskiem RAD, a także sprawdzającym kod zgodnie z wybranym standardem (XHTML 1.0 / 1.1, HTML 4.0 / 4.1, itd....) to polecę dwa: Microsoft Web Developer Microsoft Expression Drugi jest w fazie beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Główny nacisk na kod HTML: 1. Dreamweaver (również tryb graficzny) 2. WebSite PRO 4.3 Projektujemy stronę "jak w Wordzie :P": 1. Pajączek 2. Microsoft Publisher 3. Microsoft Office Front Page 2003 (odradzam, zasyfia stronę zbędnym kodem) 4. NVU Polecam jeszcze stronę: www.google.pl > darmowy edytor HTML > Szukaj... Pozdrawiam, Violet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Do czystego html/xml/css etc moze Amaya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Wojna na edytory ;] Dorzucę i swoje! Windows - SuperEdi -> Po prostu szukałem programu z możliwością zapisu w fefnastu ysiącach kodowań i ten mi przypasował ;] Unix -> Bluefish -> Fajny edytor. I tyle ;] Jak widzicie ja lubie proste edytory ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jak Linux to tylko Quanta. Jak Windows to Notepad.exe lub EdHTML, ale to rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Lubie kombajny np. : phpeclipse+aptana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...