sivy Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam. Mam problem z wyborem oprogramowania do sklepu internetowego. Sklep ma zajmować sie sprzedażą części samochodowych i ma w nim być około 1000 artykułów.Moja znajomość PHP i MySQL jest zerowa a Html`a jako taka. Już od jakiegoś czasu staram się coś wybrać ale rozpiętość cenowa i rodzaj oferowanych rozwiązań jest tak duża że nie mam pojęcia co wybrać. Po mojej selekcji na polu bitwy zostały; 1) 3000 zł -eproShop 2) 2300 zł -cStore 3) 2000 zł -SOTE 4) 610 zł -fineShop Szukając sklepu brałem pod uwagę możliwość pozycjonowania, wsparcia technicznego,hostingu jak i oczywiście samą funkcjonalność. Wszystkie rady,propozycje i sugestie są mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Polecam http://www.oscommerce.org/ Jest open source (za darmo) Bardzo duże możliwości i rozbudowanie. Łatwy w obsłudze -sklep stworzyła moja żona, a na co dzień prowadzi teściowa - obie średnio kumate w komputerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hntr Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Polecam http://www.oscommerce.org/ Jest open source (za darmo) Bardzo duże możliwości i rozbudowanie. Łatwy w obsłudze -sklep stworzyła moja żona, a na co dzień prowadzi teściowa - obie średnio kumate w komputerach Ja bym polecał www.cstore.pl , widziałem liczne realizacje i świetnie sobie radzą z duża ilością produktów a widzę, że tyle masz zamiar sprzedawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Home.pl masz gotowy hosting, sklep pocztę itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hntr Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Home.pl masz gotowy hosting, sklep pocztę itd. maja tyle kont ;] ze stronka u nich hostowana łąduje sie 5 sekund;] hehe z resztą wystarczy sprawdzić:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 stronka u nich hostowana łąduje sie 5 sekund;]Jeszcze mi się nie zdarzyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 oscommerce, do tego masz osc gt, subiekta, i sprzedaż gotową ;) ze sklepów darmowych, to jeszcze niby następca oscommerce, pt magento Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Polecam 3214871[/snapback] oscommerce, do tego masz osc gt, subiekta, i sprzedaż gotową ;) ze sklepów darmowych, to jeszcze niby następca oscommerce, pt magento Bardziej na nastepce osCommerce pod wzgledem linii produktu, budowy kodu oraz funkcjonalnosci powiedzialbym ze to bedzie xtCommerce. Czyli osCommerce przepisany pod OOP i Smarty. Magento to juz calkiem inna bajka zwana Zend Framework. Ja ze swojej strony moge polecic Viart. Tak, odświeżajcie dalej temat z 2006 roku ;) Ups, sorry nawet nie wpadlem na pomysl zeby sprawdzic na date przed napisaniem posta - nie pomyslalem ze ktos moze odkopac taka staroc. :( Edytowane 8 Lutego 2009 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Tak, odświeżajcie dalej temat z 2006 roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tak, odświeżajcie dalej temat z 2006 roku ;) kontynuujac watek, mam pytanko czy OsCommerce jest nadal najlepszym darmowym skryptem sklepu internetowego, czy weszlo cos nowego lepszego, bardziej funkcjonalnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...