jump3r Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 CHodzi mi o opinie cena/jakosc czyli co sie najbardziej oplaca najtaniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja byłbym wierny AWE :D Pod warunkiem, że masz ISA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Mam ISA, ma lepsza jakosc niz 1024 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Myślę, że tak. Miałem AWE podłączone długo do na prawde porządnego sprzętu grającego i nigdy nie było szumów, a dźwięk był ładny. A to nie był GOLD :) Pozatym AWE dostaniesz teraz za jakieś niewielkie pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 BTW. na plytach jest podlaczenie sb-link - czy to bedzie pasilo do 64, bo gdzies wyczytalem, ze to do kart na pci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 stosunek jakość/cena sprawia ze AWE chyba nie ma sobie równych ;) chyba ze EAXa potrzebujesz czy cos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 SB-Link Creative Lab® SB-Link Header Ready for PC/PCI Audio O tej obcji mowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...