metal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 dokładnie takie same <span style="color:red;">[ciach!]</span>o mi wywalało ghyhy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 looknijcie to: Do użytkowników gf4ti4200 gainward ultra/650 !!! Ważne !!! Ponownie GF4ti4200 gainward ultra/650 - wiem jak zwiesic ot: ci tam na taiwanie jak ten kondensatrorki wpierdzielali to chyba za dużo sake popili i im się popierdzieliło ghyhyhy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ja sie będe bił jak mi nie dadzą 128MB i AGP8x :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 LUDZIE!!!!!!!!!!!! Bez problemu mogą mi wymienić na coś lepszego, oczywiście za dopłatą ale chyba się zdecyduje na Ti4800 XP GS 128MB AGP8x. :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zadzwonilem do MMV bo mnie juz powoli szlag trafial no i cos w koncu wiem a wiec dwie wiadomosci najpierw dobra potem zla: 1. Karte uznali za zwalona (chyba nawet jej nie testowali) poprostu znaja temat i wymieniaja. 2. Ale narazie musze czekac bo nie maja NA CO WYMIENIC :-o Wcale mi nie proponuja Ti4800 moze dlatego ze sie tak uparlem na pamiatki 3,3ns a 4800 ma 3,6ns zreszta nie beda doplacal 270 zlociszy (roznica miedzy tym co zaplacilem za swoja a tym 4800) niech kombinuja. Jak cos wiecej bede wiedzial dam znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Pogadaj to może i tego 4800 za 100zł dostaniesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 tzn. że straciłeś zaufanie do waszej firmy, że nigdyjush nie kupisz produktów gainwarda itp. ciekawe co zrobią? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 tzn. że straciłeś zaufanie do waszej firmy, że nigdyjush nie kupisz produktów gainwarda itp. ciekawe co zrobią? :)LOL moze zadziala sprobuje nastepnym razem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jak ci się uda to napisz może i ja tak spróbuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Siemka Odswiezam topic gdyz stala sie rzecz niesamowita - karta zaczela dzialac 8O 8O 8O ja pier*** kur*** mać po 3 miesiacach pier**** szachownicy w grach moge sobie normalnie w cos popykac bez problemu i to ku*** wlasnie teraz pod koniec ferii :evil: :evil: :evil: Karta zaczela dzialac jak przelozylem SB Live'a do innego slotu (mialem na ostatnim) i kur*** nie wpadlem na to ze karta muz. i graf. jada na tym samym przerwaniu. :evil: Jednak to wcale nie oznacza ze karta nie jest zwalona - a, zreszta sam juz nie wiem. Karta ma czarne kondensatorki i patrzac na ta "regule" karta jest lipna, a teraz dziala. Kur*** w poniedzialek do jeb*** budy a tu moge sobie pograc w jakies gierki no nie aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Normalnie szczescie w nieszczesciu heh Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Siemka Odswiezam topic gdyz stala sie rzecz niesamowita - karta zaczela dzialac 8O 8O 8O ja pier*** kur*** mać po 3 miesiacach pier**** szachownicy w grach moge sobie normalnie w cos popykac bez problemu i to ku*** wlasnie teraz pod koniec ferii :evil: :evil: :evil: Karta zaczela dzialac jak przelozylem SB Live'a do innego slotu (mialem na ostatnim) i kur*** nie wpadlem na to ze karta muz. i graf. jada na tym samym przerwaniu. :evil: Jednak to wcale nie oznacza ze karta nie jest zwalona - a, zreszta sam juz nie wiem. Karta ma czarne kondensatorki i patrzac na ta "regule" karta jest lipna, a teraz dziala. Kur*** w poniedzialek do jeb*** budy a tu moge sobie pograc w jakies gierki no nie aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Normalnie szczescie w nieszczesciu heh Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To u mnie byl lepszy numer jak wsadzilem w PCI5 modem analogowy Zooma (softmodem V90 chipset Lucent) to powlaczeniu kompa wiatraki szumia ale czarno - niby monitor sie zalacza ale ani system nie bootuje ani nic nie widac. Po przelozeniu do innego slotu dziala spoko. Natomiast jak zapakowalem w ten nieszczesny slot PCI5 modem 3Coma (tyz winmodem z tym ze X2 na chipie producenta) to sprzet smiga i nie ma zadnego problemu. W tym drugim przypadku karta graficzna ma samodzielne przerwanie w tym pierwszym nie wiem bo nic nie widac ale moze modemik Zooma probowal sie wpakowac na jedno przerwanie z Gainwardem i dlatego sie nie bootowal system. Co tu duzo gdybac te Gainwardy popieprzone karty sa (dzieki opcji szukaj na tym forum znalazlem watki nie tylko o problemach z GF4 ale i GF3, GF2, MX tego producenta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No ku*** karta znowu zaczela pokazywac szachownice w 3D. Sam juz nie wiem co jest grane. W poniedzialek karta jedzie do serwisu - mam juz jej dosc :evil: Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Nic nie poradzisz Grzechu predzej czy pozniej sie wykrzaczy taki los - a u mnie cisza MMV milczy - pozyjemy zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No kurna u mnie też milczą ale kartę wysłałem przedwczoraj. Niech się spieszą bo mam Radka9700 za 1150zł i tamto góffno musze sprzedać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasteq Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 No i wszystko juz sie zalatwilo :-) Dzis wlasnie odebralem paczuszke z ULTRA 650 AGP 8X + TVOUT. Karta byla zawieziona w srode, i juz dzis wszystko jest ok. Brawo dla MMV. Jedna moja uwaga - czemu ten wentylator na karcie jest tak ZAJE*ISCIE glosny?? Ma ktos pomysl co z tym halasem mozna zrobic nie tracac gwarancji? Pozdrawiam, nasteq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Jakieś 5min. temu do nich zadzwoniłem i bez dopłaty dostane G4Ti4200 XP "GS" AGP8x która kosztuje 1000zł :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) No ale musze toto szybko sprzedać. Jest ktoś chętny(930zł)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Jakieś 5min. temu do nich zadzwoniłem i bez dopłaty dostane G4Ti4200 XP "GS" AGP8x która kosztuje 1000złDo mnie tez ta grafika juz jedzie - zeby jeszcze nie trzeba bylo samemu dzwonic i poganiac to byloby bosko - ale z drugiej strony staraja sie dac w zamian sprzet najblizszy zakupionemu - mialem trzy propozycje wybralem powyzsza - ogolnie spoko serwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A jakie miałeś inne propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Dobra koncze temat wlasnie przyjechala nowa grafa z MMV taka jak w podpisie w sumie serwis zalezy pochwalic mam lepsza grafe za 999,- zeta bez zadnej doplaty a poprzednia kupilem za 880,- z dostawa do domu - mialem wybor z trzech roznych modeli wybralem ta i mam nadzieje ze bedzie sluzyc spox (narazie bo juz niedlugo DOOM3 takie zycie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...