lukasrz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 GTX robi ponad 11k w 06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 chłopaki chyba oglądali Transformersy :)Dokładnie :lol2: mimo wszystko karty wyglądają okazale i estetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) to już wiemy od kilu tygodni ;) napisz czego nie wiemy :) to już wiemy od kilu tygodni ;) napisz czego nie wiemy :) ps dali wam G80 do przetestowania ??? edit chłopaki z benchmarka coś się pospieszyli ;) Edytowane 3 Listopada 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 cpu limited 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Niemiec ma juz w ofercie GTX/GTS :D Chyba jakiś czarter przechwycił :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 cavarr malo to czytelne (zwlaszcza w 24 godzinie bez snu), ale cos mi sie widzi, ze to calkiem bez rewelacji :DDla mnie bez rewelacji a właśnie gts mnie bardziej interesuje ;/. No kurde czekać trzeba bedzie do premiery r600 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Heh... CPU limited.. no to cały sens SLI wyparuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ile ma kosztować 8800GTS, i kiedy premiera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 u Niemca beda 06.11.06 r. po 1850 zl http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 poczytaj dzial sprzedam ;) tam oferuje sie(karty:D) Niemiec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 O kurde, myślałem że koszt tych kart to będzie jakieś 1400zł ... a w takim razie to mnie nie stać na nią :blink: Poczekam, może w grudniu przed gwiazdką będą tańsze. A wiecie ile ten potwór będzie prądu pochłaniał ? Chyba mój NeoTec 420W wystarczy ?! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 u Niemca beda 06.11.06 r. po 1850 zl http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216444 Moim zdaniem narazie sie nie opłaca. Nie ma Nv na tą chwile konkurencji w postaci r600 więc i ceny nie małe (chciaż ja widziałem na jakimś forum poniżej 450$ albo nawet 416$ (oczywiście gts)- linka nie moge znelźć na potwierdzenie :/.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Niby 140wat , moim zdaniem zamiast potanieć to te karty podrożeją spowodu ograniczonej ilości sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 do lutego nV nie bedzie mialo konkurencji wiec... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 do lutego nV nie bedzie mialo konkurencji wiec... :) Obyś nie miał racji (nie dotyczy braku konkurencji bo to fakt) Ja na początku myślałem o 7900GTO, ale jak ten 8800GTS będzie szybszy to się właśnie nad nim zastanawiam, ale napewno nie za 1800zł. Trzeba czekać do nadchodzącej środy na testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 ja tam czekam na 8300/8600 GS/GT/GTS/GTX :) wtedy sprzedam mojego 76GS'a pewnie do teogo czasu zmienie jeszcze procka na SD lub X2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Świeże testy 8800GTX: LINK Zwróćcie uwagę na wcale nie taki wielki jak niektórzy straszyli pobór mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Niestety karta ciągnie aż o 46wat więcej od 1950xtx w idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) MSRP w USA to : 8800gts 450$ ? 8800gtx 650$ ???? czy jak? gts bylby hiciorem gdyby dal sie odblokowac czesciowo (chyba by sie wtedy przydala 2 wtyczka zasilajaca;p) ale sie jaracie tym geforcem...ati juz dawno wypuscilo ten model ;ppp http://www.shentech.com/atifigl8812d.html Edytowane 3 Listopada 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...808#post1814808 Skąd oni to mają :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jakie one długieee :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...808#post1814808 Skąd oni to mają :> ? dostaja... firmie oplaca sie rozdac troche sampli po calym swiecie i niech sie ludzie na forach podniecaja kartami, dla nich to jest tylko darmowa reklama i zacheta zeby ludzie wymieniali swoje karty zaraz po premierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Fajne B-) B-) Ale drogie :-| :-| :-| 1850 zeta fiu fiu fiu :? Jakby kosztowało ok 1400-1500 to mogę od razu sprzedawać swojego 7800GT i kupować to cacko. Ale tak to nie ma sensu :? Tak w ogóle to chyba juz lepiej kupic Xboxa (jeśli chce się GRAĆ, a nie JARAĆ sprzetem komp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 zauwazyciliscie 2 dziwne kostki pamieci na modelu GTS? takie czarne paski... chyba ze sa to malutkie 4 kosteczki pamieci(prostokatne?) ale nie chce mi sie w to wierzyc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 To jest miejsce na PCB pod kostki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mi to wyglada na przerwe między "pinkami" na kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 na agp jakas 8600 gt napewno tez wyjdzie w kazdym razie uwazam ze 7900gt i gtx obecnie to juz sa tak slabe karty prawie lowendzik ze koniecznie trzeba leciec do sklepu po 8800 jesli ktos ma juz takie parcie aby kupic nowosc radze poczekac do r600 premiere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 na agp jakas 8600 gt napewno tez wyjdzie w kazdym razie uwazam ze 7900gt i gtx obecnie to juz sa tak slabe karty prawie lowendzik ze koniecznie trzeba leciec do sklepu po 8800 W przyszłym roku wchodzą płyty z pci-express 2.0 , do tego ibm zaprzestał produkcje mostków hsi na zlecenie nvidii , co najwyżej low-end wyjdzie na agp. 7900gt i gtx to low-end? , strzel sobie baranka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 jesli ktos ma juz takie parcie aby kupic nowosc radze poczekac do r600 premierebo? nawet nie ma oficjalnej daty tej "premiere" tak wiec mozna sobie czekac...i czekac...a zycie ucieka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 http://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...3622&st=120 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...