Skocz do zawartości
Caleb

Geforce 8800 GTX / GTS

Rekomendowane odpowiedzi

to już wiemy od kilu tygodni ;)

napisz czego nie wiemy :)

to już wiemy od kilu tygodni ;)

napisz czego nie wiemy :)

ps

dali wam G80 do przetestowania ???

edit

chłopaki z benchmarka coś się pospieszyli ;)

Dołączona grafika

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde, myślałem że koszt tych kart to będzie jakieś 1400zł ... a w takim razie to mnie nie stać na nią :blink:

Poczekam, może w grudniu przed gwiazdką będą tańsze. A wiecie ile ten potwór będzie prądu pochłaniał ? Chyba mój NeoTec 420W wystarczy ?! <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u Niemca beda 06.11.06 r. po 1850 zl

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216444

Moim zdaniem narazie sie nie opłaca. Nie ma Nv na tą chwile konkurencji w postaci r600 więc i ceny nie małe (chciaż ja widziałem na jakimś forum poniżej 450$ albo nawet 416$ (oczywiście gts)- linka nie moge znelźć na potwierdzenie :/.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do lutego nV nie bedzie mialo konkurencji wiec... :)

Obyś nie miał racji (nie dotyczy braku konkurencji bo to fakt)

Ja na początku myślałem o 7900GTO, ale jak ten 8800GTS będzie szybszy to się właśnie nad nim zastanawiam, ale napewno nie za 1800zł. Trzeba czekać do nadchodzącej środy na testy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MSRP w USA to :

8800gts 450$ ?

8800gtx 650$ ???? czy jak?

gts bylby hiciorem gdyby dal sie odblokowac czesciowo (chyba by sie wtedy przydala 2 wtyczka zasilajaca;p)

ale sie jaracie tym geforcem...ati juz dawno wypuscilo ten model ;ppp http://www.shentech.com/atifigl8812d.html

Edytowane przez Lizardus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostaja... firmie oplaca sie rozdac troche sampli po calym swiecie i niech sie ludzie na forach podniecaja kartami, dla nich to jest tylko darmowa reklama i zacheta zeby ludzie wymieniali swoje karty zaraz po premierze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne B-) B-) Ale drogie :-| :-| :-| 1850 zeta fiu fiu fiu :? Jakby kosztowało ok 1400-1500 to mogę od razu sprzedawać swojego 7800GT i kupować to cacko. Ale tak to nie ma sensu :? Tak w ogóle to chyba juz lepiej kupic Xboxa (jeśli chce się GRAĆ, a nie JARAĆ sprzetem komp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na agp jakas 8600 gt napewno tez wyjdzie

w kazdym razie uwazam ze 7900gt i gtx obecnie to juz sa tak slabe karty prawie lowendzik ze koniecznie trzeba leciec do sklepu po 8800

jesli ktos ma juz takie parcie aby kupic nowosc radze poczekac do r600 premiere

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na agp jakas 8600 gt napewno tez wyjdzie

w kazdym razie uwazam ze 7900gt i gtx obecnie to juz sa tak slabe karty prawie lowendzik ze koniecznie trzeba leciec do sklepu po 8800

W przyszłym roku wchodzą płyty z pci-express 2.0 , do tego ibm zaprzestał produkcje mostków hsi na zlecenie nvidii , co najwyżej low-end wyjdzie na agp.

7900gt i gtx to low-end? , strzel sobie baranka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi