rxg Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Jak wam chodzi Armed Assault :lol2: ja na gtx mam tak od 8 do 60 fps a średnio 30 :-| Edytowane 7 Grudnia 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Czyli masz to samo co ja w Call of Duty Ciekawe kiedy poprawia te stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 a na jakich sterach jest w tej chwili najlepiej? czyt. nienajgorzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zadnych?? [; Jakos wiekszych roznic nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zadnych?? [; Jakos wiekszych roznic nie zauwazylem dzisiaj/jutro maja sie pojawic nowe oficjalne stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ciekawe co tym razem. Moze wysluchaja sugestii ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ciekawe co tym razem. Moze wysluchaja sugestii ludzi no niby potwierdzony jest w poprawkach SCDA, i oby jak najwiecej poprawili bo to przestaje juz byc zabawne :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 mam nadzieje ze sie wyrobia...u mnie Gainwardzik 8800GTX czeka tylko na bloczek i skladam nowego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jaki bloczek zamówiłeś i skąd? ort - jonathan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 bede zamawial dopiero (w tym tygodniu maja byc) z EK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_el Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A co powiecie na problemy z CAll of Juarez? Cienie albo sa wszedzie (znaczy sie na wszystkim nalozony jest jednolity cien) albo sa ok albo 50/50 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Goły 8800 Rdzeń jest olbrzymi... Edytowane 8 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) juz bylo :wink: post #869 Edytowane 8 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) sa :) ForceWare 97.44 ForceWare 97.44 x64 Supports GeForce 8800 GTX and GeForce 8800 GTS GPUs. Game and application compatibility fixes. For more information on this driver, please view the Release Notes. New PureVideo technology features allows GeForce 8800 GTX/GTS to achieve a score of 128 in the HQV video quality benchmark: Improved inverse telecine algorithms (2:2 & 3:2 Pull-down Correction) for standard and high definition content. Improved spatial-temporal de-interlacing algorithm (for standard and high definition content). Includes the new NVIDIA Control Panel. Please visit the NVIDIA Control Panel website for more information. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.1 support. no Test Drive przyspieszyl ;) Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 A co powiecie na problemy z CAll of Juarez? Cienie albo sa wszedzie (znaczy sie na wszystkim nalozony jest jednolity cien) albo sa ok albo 50/50 :lol2: W sterach 97.44 nie zostało to naprawione , ale zauważono ten błąd. 97.44_ForceWare_Release_Notes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 no Test Drive przyspieszyl ;)fajnie kiedy następne wypuszczą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 czyli co ,czekać na 8900GTX ??(poprawiony????) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 a ja mam lame pytanie : karta nie obsluguje starszych DX niz 9.0 ? czyl iw gry na 8.0 sobie nie pogram (np. morrowind) pytam sie bo na zdrowy rozum karty obsluguja wszytkie popzrednie DX ale w tych artach pod dx 10 to jest jakas emulacja czy cos(przynajmniej takei cos przeczytalem w temacie o r600) jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Na Xp nie będzie problemów z grami dx7 i 8 , takie problemy będziesz miał na Viscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Po 2 dniach ostrej walki z ręcznie wycinaną zapinką, udało mi się zamontować Prison Pro 2 od Kyńka na moją grafę. Bloczek jest super wydajny, temperatury poszybowały ostro w dół. Oto wyniki : Wynik Stress był mierzony po 2 pętlach 3DMark05 Po 3 godzinach grania w Battlefield 2142, temperatura oscylowała w okolicy 46 C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jacek : grafa krecona ? Jesli tak to ile MHz na GPU, Vgpu mod ? Jesli tak to jaka wartosc ? Bo temp nic ciekawego. X2L GPU 660MHz 1.5V GPU 45C stess :) No i bez wycinania zapinki bo i po co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) jonathan jak możesz to zapodaj te fotki :) bo chyba 6600GT agp i pcie są takie same jeżeli chodzi na wielkość... Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Koper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jacek ladna robota, podoba mi sie ten kołnierzyk z miedzi wokol bloku ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 @Jacek-Placek Ile kilogramów waży karta z taką ilością żelastwa na pokładzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 prawie 1 kg :) jeszcze jej nie kręciłem, mówiąc szczerze - nie widze takiej potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 prawie 1 kg :)Czym przyklejałeś radiatorki? Oryginalną taśmą, która nich była? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Dajesz jakis nawiew na karte? Miedz się do pasywnego chlodzenia niezbyt nadaje... EDIT: Temperatura po wyłaczeniu 3dmarka spadła pewnie o jakies ~15c, pomiar prowadzi się w trakcie testu (np. riva tunerem) a nie po tescie, bo po wyłaczeniu obciązenia temperatura spada o kilkanascie stopni w doł w przeciagu 1-2s. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Niezły kawałek elektroniki, nie da się ukryć. A ile ta karta waży ze standardowym chłodzeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dziwne, ale radiatory nie chciały się trzymać na taśmie, która była w zestawie. W ATI nie było problemów, bardzo ładnie się trzymały. Musiałem użyć kropelki minimalnie na rogach ramu. Do chłodzenia radiatorów używam tego: Everest był włączony podczas testów, widziałem temp w tle, kiedy skończył 3dmark i od razu zrobiłem zrzut screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffal Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bardzo gratuluje kupna paną najszybszych kart na rynku. I żal mi troche że paru ludzią odbija na temat czy warto , czy nie warto. Ja uważam osobiście że warto. Choćby dlatego żeby móc pokazać ludzią że i w polsce mamy takie karty. Nie trzeba czytać jakiś forum z USA lub Niemiec żeby dowiedzieć się czegoś o tych kartach. A to że drogo. Panowie nie bądzmy śmieszni. Co to jest 2000 lub 2500zł to są grosze. W takim tuningu samochodów ludzie potrafią wyłożyć 20 000 lub więcej na nową sprężarke, zawieszenie po to aby zejść o 2,3 sekundy do 100Km/h w porównaniu do serii i 5-6 sekund od 0 do 150. Inni ( np. mój ojciec) potrafą kupić plazme za 16 000 bez zawachania żeby ,ieć super TV. Nie wspominajmy nawet ile można włożyć w sprzęt muzyczny. Jak ktoś jest pasjonatem komputerów to pieniądze się nie liczą. Liczy się jakość i radość z posiadania najlepszej karty na rynku. Niestety ale paru ludzi tego nie rozumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...