cavarr Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) ' date='10 gru 2006, 21:38' post='2421973'] Niezły kawałek elektroniki, nie da się ukryć. A ile ta karta waży ze standardowym chłodzeniem? było wcześniej :] GTX GTS Bardzo gratuluje kupna paną najszybszych kart na rynku. I żal mi troche że paru ludzią odbija na temat czy warto , czy nie warto. Ja uważam osobiście że warto. Choćby dlatego żeby móc pokazać ludzią że i w polsce mamy takie karty. Nie trzeba czytać jakiś forum z USA lub Niemiec żeby dowiedzieć się czegoś o tych kartach. A to że drogo. Panowie nie bądzmy śmieszni. Co to jest 2000 lub 2500zł to są grosze. W takim tuningu samochodów ludzie potrafią wyłożyć 20 000 lub więcej na nową sprężarke, zawieszenie po to aby zejść o 2,3 sekundy do 100Km/h w porównaniu do serii i 5-6 sekund od 0 do 150. Inni ( np. mój ojciec) potrafą kupić plazme za 16 000 bez zawachania żeby ,ieć super TV. Nie wspominajmy nawet ile można włożyć w sprzęt muzyczny. Jak ktoś jest pasjonatem komputerów to pieniądze się nie liczą. Liczy się jakość i radość z posiadania najlepszej karty na rynku. Niestety ale paru ludzi tego nie rozumie. popieram w 100% :D Edytowane 11 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dziwne, ale radiatory nie chciały się trzymać na taśmie, która była w zestawie. W ATI nie było problemów, bardzo ładnie się trzymały. Musiałem użyć kropelki minimalnie na rogach ramu. Czyli były naklejone na ATI, odklejone i znowu tą samą taśmą (juz raz użytą) przyklejane na nVidia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Radiatory były stare i nowe. W obu przypadkach nie chciały się trzymać. Prawdopodobnie, mimo czyszczenia spirytusem, na kościach pozostała stara pasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bardzo gratuluje kupna paną najszybszych kart na rynku. I żal mi troche że paru ludzią odbija na temat czy warto , czy nie warto. Ja uważam osobiście że warto. Choćby dlatego żeby móc pokazać ludzią że i w polsce mamy takie karty. Nie trzeba czytać jakiś forum z USA lub Niemiec żeby dowiedzieć się czegoś o tych kartach. A to że drogo. Panowie nie bądzmy śmieszni. Co to jest 2000 lub 2500zł to są grosze. W takim tuningu samochodów ludzie potrafią wyłożyć 20 000 lub więcej na nową sprężarke, zawieszenie po to aby zejść o 2,3 sekundy do 100Km/h w porównaniu do serii i 5-6 sekund od 0 do 150. Inni ( np. mój ojciec) potrafą kupić plazme za 16 000 bez zawachania żeby ,ieć super TV. Nie wspominajmy nawet ile można włożyć w sprzęt muzyczny. Jak ktoś jest pasjonatem komputerów to pieniądze się nie liczą. Liczy się jakość i radość z posiadania najlepszej karty na rynku. Niestety ale paru ludzi tego nie rozumie. Ja tylko tak w kwestii formalnej - większość społeczeństwa w naszym pięknym kraju ma wypłaty na takim poziomie iż nie zarabia tego przez dwa miesiące... I może jak przejdziesz na własne utrzymanie to się zaczną liczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bardzo gratuluje kupna paną najszybszych kart na rynku. I żal mi troche że paru ludzią odbija na temat czy warto , czy nie warto. Ja uważam osobiście że warto. Choćby dlatego żeby móc pokazać ludzią że i w polsce mamy takie karty. Nie trzeba czytać jakiś forum z USA lub Niemiec żeby dowiedzieć się czegoś o tych kartach. ...w Polsce (chyba jeszcze wielką literą pisze się nazwe naszego kraju) mamy wiele ciekawszych rzeczy niż grafa z zawyżoną ceną, która jest tylko zabawką dla entuzjastów gier komputerowych i nie ma sie o co kłócić bo to wolny kraj :-P A to że drogo. Panowie nie bądzmy śmieszni. Co to jest 2000 lub 2500zł to są grosze. W takim tuningu samochodów ludzie potrafią wyłożyć 20 000 lub więcej na nową sprężarke, zawieszenie po to aby zejść o 2,3 sekundy do 100Km/h w porównaniu do serii i 5-6 sekund od 0 do 150. Inni ( np. mój ojciec) potrafą kupić plazme za 16 000 bez zawachania żeby ,ieć super TV. Nie wspominajmy nawet ile można włożyć w sprzęt muzyczny. Odezwij sie na pm, podam Ci numer konta i przelejesz mi te 2k skoro są to dla Ciebie grosze. Nie porównuj tuningu mechanicznego do kupna grafy i włożenia jej w slot, do pierwszego potrzebna jest troche większa znajomość tematu :wink: Poza tym czy samochód czy sprzęt audio nie tracą tak szybko na wartosci jak częsci komputerowe, a topowy hardware tanieje bardzo szybko. Jak ktoś jest pasjonatem komputerów to pieniądze się nie liczą. Liczy się jakość i radość z posiadania najlepszej karty na rynku. Niestety ale paru ludzi tego nie rozumie.Jak ktoś jest pasjonatem to fakt pieniądze się nie liczą i popieram, tylko trzeba je jeszcze zarabiać. Radze Ci skończyć studia, znaleźć prace, spróbować usamodzielnić się, to wszystko bez pomocy rodziców :-P i dopiero prawić morały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffal Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zigi i Maxim, napisałem że 2000 lub 2500 na karte to grosze ponieważ są hobby na które można wydać jeszcze więcej. Ja rozumiem że to są duże pieniądze, po prostu żle zrozumieliście mojego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zigi i Maxim, napisałem że 2000 lub 2500 na karte to grosze ponieważ są hobby na które można wydać jeszcze więcej. Ta, loty kosmiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Dziwne, ale radiatory nie chciały się trzymać na taśmie, która była w zestawie. W ATI nie było problemów, bardzo ładnie się trzymały. Musiałem użyć kropelki minimalnie na rogach ramu. Do chłodzenia radiatorów używam tego: Everest był włączony podczas testów, widziałem temp w tle, kiedy skończył 3dmark i od razu zrobiłem zrzut screena niestety za cieżkie są i za 2-3 razem nie kleją się (lepiej daj fajne "alusy") skoro i tak jest taki zawadiacki nawiew no i w końcu zakręć tym złomem ;-) i sypnij wynikami Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 niestety za cieżkie są i za 2-3 razem nie kleją się (lepiej daj fajne "alusy") skoro i tak jest taki zawadiacki nawiew no i w końcu zakręć tym złomem ;-) i sypnij wynikami I Na Hwbota !!! B-) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ta, loty kosmiczne. No to zagladnij na forum o fotografii - chocby canona :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Po 2 dniach ostrej walki z ręcznie wycinaną zapinką, udało mi się zamontować Prison Pro 2 od Kyńka na moją grafę. http://img186.imageshack.us/img186/6318/obraz048cm4.jpg jaki rozstaw otworów masz? Nei cytujemy obrazków Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) a do mnie juz jedzie cosik takiego B-) Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Martin_Ez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Martin ladniutkie, skad i za ile? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 blok jest z EK ale za ile tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 dokladnie z EK...86 euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 jaki rozstaw otworów masz? Nei cytujemy obrazków Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) masz podróbkę ?? :wink: p.s. dzięki za pomiar rozstawu Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Póki Sulaco i masa innych kolegów się nie zrebenchmarkuje - no musiałem próżności dać upust. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=764409 http://www.futuremark.com/community/halloffame/ Przynajmniej do jutra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 dodaj wyniki do hw bota a nie tak jak ostatnio :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ciekawy temat :] Arrow Summary of 8800 Game Issues http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=82074 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Póki Sulaco i masa innych kolegów się nie zrebenchmarkuje - no musiałem próżności dać upust. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=764409 Przynajmniej do jutra ;-) 575/900 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=631130 635/1000 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=764424 mowisz-masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ładniusio :) Ciekawe kiedy się okaże, jaki proc zamknie G80, no i o ile to nastąpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ja mam takie troche glupie pytanie. Spotkal sie ktos gdzies z grfika ktora jest na coolerze BFG 880GTX ? Jest tez ona na pudelku karty od tego producenta. W fajnym klimacie jest i chetnie bym sobie zrobil z nia jakas tapetke. Gdyby ktos sie gdzies z nia spotkal prosil bym o przeslanie mi info na PM. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Spotkal sie ktos gdzies z grfika ktora jest na coolerze BFG 8800GTX ?no ja sie spotkalem, nawet dwa razy ;) sprawdz na stronie bfgtech -> http://www.bfgtech.com/resources_redux.html btw: co widzisz fajnego w tym lysym, niebieskim gosciu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 btw: co widzisz fajnego w tym lysym, niebieskim gosciu? :)rózni ludzie .. rózna gusta :> lol :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 hhe niewiem co widze fajny klimat utrzymuja na coolerze bfg , robie sobie wlasnie tapetke bardziej mroczna i gdzies bym sobie to wkomponowal. P.S. Chaos jezeli myslisz o tym co ja to sie gruuuuuubo mylisz ;) Nie jestem tym 'typem' czlowieka lol :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Test kilku modeli 8800 GTX http://www.hardwarezone.com/articles/view....;cid=3&pg=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Test kilku modeli 8800 GTX http://www.hardwarezone.com/articles/view....;cid=3&pg=1 Wielkie dzieki za ten tescik.Mozna sie wiele dowiedziec :) Ogolnie panuje poglad, ze karty nie roznia sie niczym pomijajac naklejki :) Mialem nosa do Leadteka ale przyjmuje to raczej z przymruzeniem oka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jakim programem można podkręcić geforca 8800gtx bo juz próbowałem za pomocą kilku programów i zaden nie obsługiwał tej karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 nTune 5.05.018, słabo czytałeś ten wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...