Blue Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 czemu nie chce mi dzialac splinter cell double agent. gra jest oryginalna . sterowniki 97.92 pozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) czemu nie chce mi dzialac splinter cell double agent. gra jest oryginalna . sterowniki 97.92 pozdRo daj skrót na pulpit do exe i dodaj "-ll-lowrestex" w element docelowy Edytowane 8 Stycznia 2007 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 daj skrót na pulpit do exe i dodaj "-ll-lowrestex" w element docelowy"lowrestex nie jest wymagany" wystarczy dodac tylko parametr "-ll" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Mi nie odpala na samym -ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam Te gwizdanie to coś więcej niż tylko brzęczące cewki, wczoraj zauważyłem grająć w SC DA, że boczne głośniki trzeszczą i to im głośniej gwizdała grafa tym trzaski były większe. Po zmianie grafy na dwie 7800GT trzaski zniknęły i jest ok. Wychodzi na to że karta jest poprostu padnięta i tyle. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Co do piszczenia to zauwazylem ze kiedy konczy sie test np w 3dmarku i zaczyna nowy to piszczy na samym poczatku kilka sekund a potem cisza. Kurcze zainstalowalem najnowsze stery i ntune, owszem podkrecilem karte ale po restarcie systemu wraca mi na standartowe ustawienia. Probowalem odpalic splinter cell double agent ale cos mi nie wychodzi rozumiem ze mam odpalic czyli : launcher.exe -ll ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam Te gwizdanie to coś więcej niż tylko brzęczące cewki,.......... Wychodzi na to że karta jest poprostu padnięta i tyle. Pozdro Albo cewki wytwarzają takie pole, że to wpływa na dźwiękówkę. Izolacja wskazana, chyba że wymienią kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Probowalem odpalic splinter cell double agent ale cos mi nie wychodzi rozumiem ze mam odpalic czyli : launcher.exe -ll ???? nie launcher.exe -ll tylko splintercell4.exe -ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Albo cewki wytwarzają takie pole, że to wpływa na dźwiękówkę. Izolacja wskazana, chyba że wymienią kartę.Moja w ogóle nie piszczy/ świszczy. Lepiej oddać na gwarancję i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Moja w ogóle nie piszczy/ świszczy. Lepiej oddać na gwarancję i problem z głowyI dzisiaj idzie do serwisu :(. Jestem wkurzony bo w piątek kupiona karta, kasa wydana i zostanę bez niej na dwa tygodnie conajmniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 ale pozniej jaka radosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 I dzisiaj idzie do serwisu :(. Jestem wkurzony bo w piątek kupiona karta, kasa wydana i zostanę bez niej na dwa tygodnie conajmniej :(A przypadkiem przed upływem tygodnia nie masz prawa zwrotu do sklepu i zwrotu gotówki od nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) A przypadkiem przed upływem tygodnia nie masz prawa zwrotu do sklepu i zwrotu gotówki od nich?Nie ma takiego prawa, ustawy, ktora wymusza obowiazek przyjecia w sklepie sprzetu w ciagu 7 dni. Chyba, ze zakup byl dokonany przez internet, albo w inny sposob poza siedziba przedsiebiorstwa (na odleglosc) jak to okresla ustawa. Wtedy klient ma prawo zwrocic w ciagu 10 dni sprzet, pod warunkiem, ze nie nosi sladow uzytkowania. Wiele osob jest przekonanych, ze mozna towar zwracac w sklepie. Jest to zalezne tylko i wylacznie od polityki, regulaminu wewnetrzengo danego sklepu. Ustawa nie wemusza takiego obowiazku na sprzedawcy. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez moulder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy 88000gtx pójdzie ma dfi ultra d?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy 88000gtx pójdzie ma dfi ultra d??Patrz moja sygnatura:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A masz wersje sli czy nie?? Tagan 480w wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 @moulder Jakie masz wyniki na tym configu? Dużo odstaje od C2D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @ Tomek.czwa Zależy ile reszta konfigu ciagnie W . 8800GTX w zależności od tego od którego jest producenta , na max. obciążeniu bierze 280-300 W , czyli zostanie ci jeszcze 180-200 W zapasu w max. stresie . P4 3.0 do 3.4 Ghz mają pobór mocy od 84-89 W , Czyli na resztę zostaje 91 - 116 W mocy . Edytowane 9 Stycznia 2007 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A masz wersje sli czy nie?? Tagan 480w wystarczy??Nie mam wersji SLI, ale moge zmodowac na SLI. Mam Tagana 430W, reszta jak w podpisie i ciagnie ten konfig bez problemu. Liczylem kiedys pobor mocy i ten zasilacz jest na styk. Podejrzewam, ze jakis Chieftec czy cos w tym stylu 430W nie pociagnal by tego konfigu. @misiek175 Kiedys podawalem wyniki, teraz juz nie pamietam za bardzo. Musze je powtorzyc:-) Ale w 2003 mialem ponad 30000, w 2006 cos kolo 9500, 2005 nie pamietam dokladnie, na pewno ponad 13000. Moze dzisiaj sobie powtorze Marki to wrzuce swierze wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 8800GTX w zależności od tego od którego jest producenta , na max. obciążeniu bierze 280-300 W , czyli zostanie ci jeszcze 180-200 W zapasu w max. stresie . Piardy waść opowiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A którego producenta brać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tomek.czwa myślisz ?? przeczytaj parę stronek tego tematu i wszystko będziesz wiedział co do tagana to wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź bardzo obszerna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @misiek175 Kiedys podawalem wyniki, teraz juz nie pamietam za bardzo. Musze je powtorzyc:-) Ale w 2003 mialem ponad 30000, w 2006 cos kolo 9500, 2005 nie pamietam dokladnie, na pewno ponad 13000. Moze dzisiaj sobie powtorze Marki to wrzuce swierze wyniki. Mógłby jakiś posiadacz 8800GTX i E6300 podać swój wynik? ps szukałem na googlach jedyne co znalazłem to test i 30 FPSów przewagi w CoH i FEAR dla E6300. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @moulder Jakie masz wyniki na tym configu? Dużo odstaje od C2D ? Powtorzylem dzisiaj MArki: 2005 - 14316 2006 - 9306 System troche zasyfiony, na nowym pewnie bylo by kikladziesat, sto punktow wiecej. Troszke odstaje od C2D. Zwiekszajac jednak rozdzielczosc i AA+AF roznica sie zaciera. Podkrecalem ostatnio pamiec na 469Mhz z gorszymi timingami. Wczesniej chodzila defaultowo na 433Mhz z timingami 2 3 2 5. Sproboje jeszcze odkrecic pamiec i puscic testy jeszcze raz. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez moulder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Te gwizdanie to coś więcej niż tylko brzęczące cewki, CIACH Nie tylko Ty jesteś na tym punkcie czuły. Niektórzy nagrali nawet mp3 ;) http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140549 Edytowane 9 Stycznia 2007 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie tylko Ty jesteś na tym punkcie czuły. Niektórzy nagrali nawet mp3 ;) http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140549 To jest właśnie ten dziadoski dźwięk, uszy od tego bolą :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dzisiaj stalem sie posiadaczem 88gtx :) Karta firmy BFG. Wszystko byloby super, gdyby nie niespodzianka w stylu - dostales zielona karte :) Karta juz wpieta do czarnej skrzynki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 @moulder Jakie masz wyniki na tym configu? Dużo odstaje od C2D ? ja mam podobny config i wyniki jak podane z lewej strony... ORB: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2522821 http://service.futuremark.com/compare?2k3=5146937 http://service.futuremark.com/compare?2k1=9124950 z tym ze w wiekszości przypadkow C2D uzyskuje wiecej bo CPU SCORE jest wyższe ... W grach ta różnica zanika ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja mam podobny config i wyniki jak podane z lewej strony... ORB: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2522821 http://service.futuremark.com/compare?2k3=5146937 http://service.futuremark.com/compare?2k1=9124950 z tym ze w wiekszości przypadkow C2D uzyskuje wiecej bo CPU SCORE jest wyższe ... W grach ta różnica zanika ... szczególnie, że CPU Score tylko w 3DMarku 2006 ma wpływ na wynik ogólny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...