Blue Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 JAKIM programem podkrecimy 8800gtx pod vista x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 A ja mam chrabke na ultre , która ma wyjść w maju ponoć....opyle swoja dołoże i będzie git , tylko na testy poczekam pod DX10 jakieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 JAKIM programem podkrecimy 8800gtx pod vista x64? Na razie żadnym. Przynajmniej u mnie nie działa żaden (Ati Tool 0.27 beta, Riva Tuner, PowerStrip, nTune). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Na razie żadnym. Przynajmniej u mnie nie działa żaden (Ati Tool 0.27 beta, Riva Tuner, PowerStrip, nTune). Rzeczywiscie chyba zadnym. Mysllalem ze da sie pdrecac ntune - ale niestety nie da sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 no i mam juz swojego gb 8800GTS 640MB :) jutro reszta gratow dojdzie, i zaczne testowac. bundle slaby, cywilizacja 4 i call of juraez, ogolnie syf, asus sie pod tym wzgledem lepiej prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzepetto Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) JAKIM programem podkrecimy 8800gtx pod vista x64?nbitor A ja mam chrabke na ultre , która ma wyjść w maju ponoć....opyle swoja dołoże i będzie git , tylko na testy poczekam pod DX10 jakieś. a samemu nie umiesz dac wiekszych taktow aby miec ultre 650/2000 i bedzie ultra bulic dla sportu aby otrzymac to samo tylko z firmowo podniesionymi mhz :o sztuka dla sztuki Edytowane 29 Marca 2007 przez dzepetto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 nbitor a samemu nie umiesz dac wiekszych taktow aby miec ultre 650/2000 i bedzie ultra bulic dla sportu aby otrzymac to samo tylko z firmowo podniesionymi mhz :o sztuka dla sztuki No jak tylko taktami będzie się różnić to odpuszcze wymiane spoko , do puki specyfikacji karty nie będzie to tylko gdybam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 nbitor nie działa!!! sciaglem biosa najpierw z mojej karty, załadowałem i nie wykrywa ustawien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Musisz wgrać zmodyfikowany bios ( z podniesionymi zegarami) spod DOSa za pomocą dyskietki startowej i programu NVFLASH. Edytowane 29 Marca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Plota śakaś czy cuś... http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...34&Itemid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Plota śakaś czy cuś... http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...34&Itemid=1 Takie "plotki" zawsze elektryzuja... oczywiscie, ze kazdy by sie cieszyl - ale prawdy w tym "newsie" moze byc tyle, co nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Takie "plotki" zawsze elektryzuja... oczywiscie, ze kazdy by sie cieszyl - ale prawdy w tym "newsie" moze byc tyle, co nic :)I to moze być właśnie ta Ultra co ma wyjśc w maju :D 160 na pokładzie...a nie 128 ....no ale może to ploty tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Czy ktoś z Was słyszał o jakimkolwiek GTSie 320MB na czarnym PCB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Czy znana jest data wydania nowych sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Czy znana jest data wydania nowych sterowników?po niedzieli mają wyjść nowe , optymalizowane pod stalkera dla 8800.....iobslugujące w tej gierce SLI...z tego co czytałem w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) dla spragnionych krecenia w vista - ExperTool http://www.gainward.net/support/index_uk/ teoretycznie powinno dzialac ;) no i nowe bety - 101.02 ftp://61.191.219.88/phk/NVIDIADispla...101_02)int.rar pass: sbp2mm http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1609 enjoy ;) Edytowane 31 Marca 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) pass: sbp2mmNie mogę wypakować bo wywala że "niewłaściwe hasło" edit: Ściągnołem jeszcze raz i jest ok Edytowane 30 Marca 2007 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) witam, WTF, czyżbym znów kupił najgorsze ścierwo na rynku? ten leadtek nie ma zamiaru przejść testu w 3dmarku2006 pokręconym nawet o 20Mhz ? kręcę atitoolem, może o czymś nie wiem. wybaczcie pytanie ale dopiero się przesiałem z x1900xt ps. czy tagan 480w może być za mały do tego zestawu? btw, od momentu zakupu 8800, komputer nie może sie zresetować, trzeba mu ręcznie pomóc.... co to może być? Edytowane 30 Marca 2007 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) witam, WTF, czyżbym znów kupił najgorsze ścierwo na rynku? ten leadtek nie ma zamiaru przejść testu w 3dmarku2006 pokręconym nawet o 20Mhz ? kręcę atitoolem, może o czymś nie wiem. wybaczcie pytanie ale dopiero się przesiałem z x1900xt ps. czy tagan 480w może być za mały do tego zestawu? btw, od momentu zakupu 8800, komputer nie może sie zresetować, trzeba mu ręcznie pomóc.... co to może być? Stery lub system.........zaśmiecony...u mnie atitool zwalił zamykanie z klawisza , trzeba przez panel rozwinąć pasek i zamknij......postaw nowy system... Edytowane 31 Marca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 jak ustawic by ntune zapamietywal mi ustawienia przetaktowania i ladowal je przy starcie systemu? widzialem tam jakies profile, ale nie wiem jak utworzyc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Stery lub system.........zaśmiecony...u mnie atitool zwalił zamykanie z klawisza , trzeba przez panel rozwinąć pasek i zamknij......postaw nowy system... System po zmianie z ATI na GF postawiłem od nowa. Stery tweakrus 97.xx Sprawdzę inne, tylko które? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 z strony nv ostatnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ps. czy tagan 480w może być za mały do tego zestawu? Odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 czy ktos uzywa ntune do krecenia 8800? jesli tak to jak zapisuje ustawienia ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 :D Moj nastepca - rosnie powoli, wiec radze robic wyniki, poki mozna. Nadchodzi nowa sila :wink: Jacus - moj syn. Ale do przejdzmy do celu, czyli Galaxy GF 8800GTS 320MB. Test setup : MSI P6N 680i SLI @ stock cooling/ no mod X6800 5 B1 @ dual stage cascade Galaxy GF 8800GTS 320MB @ 600/1000MHz - wiecej nie leci, pomimo temp GPU na poziomie 50C load 2 x 512MB Kingmax DDR2 800MHz CL 5 - normalny ram nie dojechal na wczoraj :-| BQ 500W Nr 1. mobo ma takiego droopa, ze to sie w glowie nie miesci :mur: 1.8V bios = az 1.75V idle i jakies 1.73 load. Smiech na sali te referencyjne mobo nV. Wyniki z 01, 03 i 05. Malo jakos, ale czego sie spodziewac po GTS i jeszcze 320MB. O ile w 01 pkt sa za proca to reszta miezerna, no moze z wyjatkiem 05, bo prawie 20k nastukal. W wtorek GPU @ DI + vgpu i vmem i lepszy ram do tego zestawu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Gratulacje! Jacek to b.fajne imie bo wszystkie Jacki to fajne chłopaki! jak możesz to zapodaj tu fotki modów z opisem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Devilek gratuluje nastepcy :lol2: :lol2: :lol2: Pewnie bedzie taki dobry jak jego poprzednik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Dzieki ;) Racuch - mody analogiczne jak do GTX i GTS 640MB. Te grafy maja ten sam kontroler napiecia GPU i Mem. 500 lub 400 Ohm dla vgpu i 25 lub 20K Ohm dla vmem. Tu jak kto woli, jesli chcesz miec wieksze vgpu/vmem na starcie, to stosujesz mniejsza rezystencje. Mozesz tez zastosowac pencil mody z VR-Zone ;) Edytowane 31 Marca 2007 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ja też dziś przetestowałem swoją 320-tkę. Z tym, że w moim przypadku, o wiele mniej ekstremalnie (zwłaszcza na CPU ;P ) Ustawienia, jak w sigu. Ram 450 @ 5-5-5-15 GPU - AC CPU i NB - WC Wyniki raczej lajtowe :D 01: 53853 03: 30927 05: 18585 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...