konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja też :( PS Jeżeli komuś przy próbie zapisu lub wyjścia do menu wylatuje S.T.A.L.K.E.R. pod Vistą to tu jest rozwiązanie. U mnie własie był ten problem, a nie stery czy pamięci czy oc. Faktycznie zapomniałem , to samo tyczy się gothic III :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 super stery do pobrania http://tinyurl.com/2ua9ru ;) Niestety nie chcą się zainstalować, wypluwając komunikat, iż nie mozna skopiować plików (i podane są nazwy tych plików). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Niestety nie chcą się zainstalować, wypluwając komunikat, iż nie mozna skopiować plików (i podane są nazwy tych plików).sprawdz to zrodelko http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=13625 ponoc stery poprawiaja duzo bledow i chyba pierwsza seria 1xx.xx w ktorej dziala SLI :rolleyes: . wieczorne testy wiele wyjasnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Condor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mnie śmigaja tylko jakiś error po restarcie, wszystko jak narazie dziala. Tak z ciekawości sprawdziłem też tego mojego BFG czy pamięci pójda z magicznych 845 wyżej i tu zaskoczenie bo poleciały na 915. Może to przypadek ale takie stery mi pasują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lionheart Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Odpowiedni plik znajdziecie w tym wątku: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=221342&page=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Mi te "Magiczne" stery tez nie dzialaja :-) wyskakuje masa bledow i tyle .... P.S Juz dzialaja i tak jak piszecie sa wydajniejsze tak od 5 do 10%...:-) Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez MasterAdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 W końcu zainstalowałem te stery. W Test Drive Unlimited, FPS identyczny jak przy sterach 97.94. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 W końcu zainstalowałem te stery. W Test Drive Unlimited, FPS identyczny jak przy sterach 97.94.nie wiem Panowie, gdzie dokladnie byl problem, ze stery nie chialy wam sie instalowac. ale widze, ze laczy was jedno - 8800gts 320MB. moze tu byl problem :huh: w kazdym badz razie imho warto zawalczyc z ich instalacja. wzrost framerate przynajmniej o te 10%. stalker poszedl do gory. znikl problem z mgla w source. o 3dmarkach nie wspominam, ale tu tez bardzo przyjemny skok ;) ponoc dziala tez fsaa w r6:v, ale tego nie sprawdzalem imho jezeli tak maja wygladac nastepne oficjalne stery, to nv idzie w bardzo dobrym kierunku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) U mnie poszły te z laptopowego fora + zmieniony plik inf. Zainstalowały się bez problemu. Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Chyba zbliżający się termin wyjścia R600 zmobilizował panów z NV do lepszej pracy nad sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Chyba zbliżający się termin wyjścia R600 zmobilizował panów z NV do lepszej pracy nad sterownikami.Albo mają już gotowe tylko czekają na premiere r600 i jego wyniki....aby tylko za pomocą sterów zawojować......i nie wystraszyć konkurencj przed kolejną premierą.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Miałem o tym wspomnieć ale ostanio na forum modne jest stwierdzenie o wróżkach i kryształowych kulach, więc wolałem się nie wychylać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Miałem o tym wspomnieć ale ostanio na forum modne jest stwierdzenie o wróżkach i kryształowych kulach, więc wolałem się nie wychylać :)no fakt .........za 1-2 miechy będziemy mieli sprawę jasną co do sterów....i optymalizacji dla g80 raczej......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 panowie ratujcie nie chce mi sie zainstalowac ten ster wywala mi ze nie chce skopiowac nv4_mini sys cos tam i tak dalej pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 panowie ratujcie nie chce mi sie zainstalowac ten ster wywala mi ze nie chce skopiowac nv4_mini sys cos tam i tak dalej pomocyposzukaj na forum guru3D.........tam chyba jest odpowiedż jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dobre stery do benchow :blink: Szybki test single 88GTX 97.94 - 38k w 03 158 - 41k w 03 :D Jak jeszcze SLI zatrybi porzadnie, to juz ok, ale szkoda, ze to nie jakies WHQL FM :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 panowie ratujcie nie chce mi sie zainstalowac ten ster wywala mi ze nie chce skopiowac nv4_mini sys cos tam i tak dalej pomocy Ja zainstalowałem STĄD do tego modded inf, poleciało bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shamtu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Osobiscie nie widze jakiejs rewelacji w sterach 158.16:/ Moze dlatego ze nie mam C2D. Albo ze do tego potrzeba wiecej GHz. Poprzednio uzywalem XG101.02, wyniki w smarkach sa praktycznie takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja zainstalowałem STĄD do tego modded inf, poleciało bez żadnych problemów.A nie lepiej stąd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A nie lepiej stąd :wink:Przyznaję się że nie widziałem tego tematu :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nowe sterowniki wygladaja zachecajaco , nie ma tego problemu z dymem w CS:S co mnie ogromnie cieszy :lol2: i wyniki w 3dmarkach podskoczyly wiec czego chciec wiecej :lol: dodam ze nie mialem problemu z instalacja (posiadam 8800gts 320mb wersje) Pare wynikow do porownania. Robione na ustawieniach 24/7 czyli bez oc na grafie: ------------------------------------------ e6600@3280mhz 2x515 ddr2 4-4-4-12 410 Gigabyte DS3 evga 8800GTS 320mb - stock OCZ Powerstrem 600 SLI ------------------------------------------ 97.94 vs 158.16 3dmark 2001 51364 vs 52780 CL-668.9 vs CL-685.9 CH-199.2 vs CH-201.2 DL-990.1 vs DL-1011.0 DH-504.4 vs DH-514.3 LL-711.3 vs LL-710.5 LH-285.1 vs LH-286.3 N-394 vs N-433.5 :legal: :zonk: ----------------------- 3dmark 2005 15590 vs 16365 ----------------------- 3dmark 2006 8889 vs 9352 ----------------------- Wybaczcie ze bez linkow do ORB`a ostatnio brak czasu na cokolwiek w domu :mur: , jutro moze cos powalcze z oc na nowych sterach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 co sie smarkami podneicacei jak mialem 6600gt na oficjalnych sterach 3200 a na nieofficjalnych 2200 mialem w 05. Z tym ze na 2 sterach plynniej wyszstko chodzilo i ladniej wygladalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 165.01 dla Visty 32.64 i XP znajdziecie w tym wątku http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=...518#post2224518 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 165.01 dla Visty 32.64 i XP znajdziecie w tym wątkuimho warto poczekac do konca dnia, na cos oficjalnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 widze, ze ostro nV cisnie :) - jak dosc znacznie wzrasta wydajnosc 8800 to mam nadzieje, ze 8600 tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 co sie smarkami podneicacei jak mialem 6600gt na oficjalnych sterach 3200 a na nieofficjalnych 2200 mialem w 05. Z tym ze na 2 sterach plynniej wyszstko chodzilo i ladniej wygladalo. Smarki to ja mam gdzieś, najważniejsze że gry zaczęły lepiej chodzić i jest coraz mniej w nich błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 158.16 + C2D 3,6GHz + stery na def jakość + 8800GTX @ 648/1025MHz to jest boost :) ale w grach nieznacznie lepiej 5~10% - przynajmniej na tych, na których sprawdzałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Coś czuję, że te stery są zrobione specjalnie pod Ultra. Dlatego tak podnoszą wydajność... no i do tego dochodzi chęć pokazania się przed Ati z wydajnością nowego dziecka. Jak w GT/GTS podnosi o 1 tys smarków to w Ultra pewnie o 2-3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lionheart Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Największą głupotą pseudotesterów z chyba wszystkich serwisów na świecie jest pokazywanie wyników w 3DMarkach. Bezsens, bo tym testerem można manipulować bardziej niż rydzygier moherami. Zróbcie testy w grach, a 3DMarki zostawcie dla lamusów z MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 imo sa tez testy z gier na tych sterach :) jak Weelkoo napisal 5-10% lepiej + naprawienie wiele bugow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...