Monaro Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Znalazlem w koncu troche czasu na pogranie z nowa grafa. Poniewaz ciagle uszkodzenia savow Colin Dirt mnie dobijaja zainstalowalem sobie Carbona 1.4. oraz save. Ustawienia wszystkie na max co tylko mozna bylo no i przezylem lekki szok :) Najbardziej to mi sie rzucil asfalt w oczy i blur. Teraz to widac kazde niemal najdrobniejsze zadrapanie na nim. Myslcie sobie co chcecie,ale Carbon podoba mi sie. Zaluje, ze nie gralem z takimi ustawieniami gdy ja przechodzilem...No i wydajnosc sporo wyzsza niz w Dirt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam pytanie z innej beczki, chodzi o wyjście tv w gtx, w zestawie dostałem tylko kabelek hdtv, nie ma zwykłego kabelka, czy pod to wyjście w karcie można podłączyć zwykły kabel s-video? robił ktoś tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 No i zaczelo sie... Pograłem dluzej w Gothica 3 nagle spadek fps do 8 fps... restart kompa ALT+tab nie chial sie zrzucic:P TDU po dluzszej zadymie spada fps takze ale tak do 30 fps alt tab i znowu 60 ( w danym miejscu) SS2 takze spadki naszczescie szybki alt+tab i dziala... Zaraz TR anniversary instalne ciekawe czy to zanotuje... Karta z OC i bez OC to samo.. dziwne bo jak zaposcilem 5 3dmarkow pod rzad za kazdym razem mialem okolo 30k punktow w 2k3... a przeciez powino wkoncu tez zwolnic... Nie czaje tego wrrrr..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Karta z OC i bez OC to samo.. dziwne bo jak zaposcilem 5 3dmarkow pod rzad za kazdym razem mialem okolo 30k punktow w 2k3... a przeciez powino wkoncu tez zwolnic...Nie czaje tego wrrrr.....3dmarki to nie gry, w ktorych masz rozna ilosc, roznych tekstur. raz zaladowany 3dmark przchowuje w pamieci karty ciagle ta sam ilosc, tych samych tekstur. sciagnij jakosc/ilosc tekstur w grach i sprawdz czy cos sie poprawilo Edytowane 1 Lipca 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 3dmarki to nie gry, w ktorych masz rozna ilosc, roznych tekstur. raz zaladowany 3dmark przchowuje w pamieci karty ciagle ta sam ilosc, tych samych tekstur. sciagnij jakosc/ilosc tekstur w grach i sprawdz czy cos sie poprawilo Nic w tdu w 800x600 w low gralem i po jakims czasie tez spowolnienie wystapilo... jednak podpisuje sie pod to stwierdzenie ze sa spowolenia COJ z kolei nic nie spowolnilo:D bezsens.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 prawdopodobnie niedługo kupie 8800GTS od asusa, bo akurat mam możliwośc wymiany z dopłatą przez sklep mam takie pytanie do posiadaczy asusa - jaka gra jest dodawana w boxsie race WTCC czy jakieś GTI (pytam, bo na fotkach są dwie wersje) jeśli ta pierwsza gierka to czy jest kluczyk do gry online ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 asus 8800gts 320mb z kolesiem z ghost recon - dostajesz wtcc z kluczem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 asus 8800gts 320mb z kolesiem z ghost recon - dostajesz wtcc z kluczem :)Trzeba dodać, że jest na Steamie... wrrrrr No i Smarka 2006 + fajny "portfel" na płytki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 właśnie ... może ktoś się orientuje jakie gry/programy są z danymi kartami (asusa już znamy) - jak ktoś się orientował niech wypisze, łatwiej będzie się decydować, dopłacając można np jakąś gierkę wyhaczyć. ps proponuje pierwsze zdanie: "wszystkie karty są takie same... itd" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tani GTS 640MB - TUTAJ - chyba warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tani GTS 640MB - TUTAJ - chyba warto... Prawie w takiej samej cenie co GTS z mojego podpisu , kuowałem go jakieś 5 miesięcy temu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dokladnie. Swoja karte kupilem miesiac temu w tej samej cenie. Zadna rewelacja, aczkolwiek jak najbardziej oplaca sie, bo ladnie sie kreci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 DeMeQ: taaa - stac mnie na monitor 22 cale (1500zl Samsung 226BW) i na jednego GTX'a, na drugiego nie - twoja teoria jest za przeproszeniem z pupy wyjeta. Nie wiem czy zauwazyles ale 1680x1050 to natywna dla LCD od 20 cali w gore, a te kosztuja juz od 1000zl, takze nie jest to jakis niewiadomo jak drogi sprzet.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Za ile ten 8800 640mb bo mi link nie działa coś;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Za ile ten 8800 640mb bo mi link nie działa coś;( 1270 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Leadtek WinFast PX8800GTS-TD640 GeForce 8800GTS 640MB (DDR3 320bit, PCI-E, DualDVI, HDTV, retail) - 1 267.73 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) @horac Zanim sie wypowiesz czytaj ze zrozumieniem chodzilo mi o rozdzielczosc 1920x1200. A monitora z taka rozdzielczoscia nie znajdziesz w cenie 1000zł. IMO te monitory 22' w cenie 1000zl to o kant d.. rozbic. matryca TN i slaba jakosc obrazu. Po co kupujesz taki monitor jezeli cie nie stac na to by na z nim komfortowo grac. Edytowane 2 Lipca 2007 przez DeMeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Jest już nowy RivaTuner 2.02 -klik- Wprowadzone zmiany -klik- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 w tym tygodniu przybedzie do mnie asus 320mb używa ktoś v modów przez dłuższy czas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 zdaje sie że storm jedzie cały czas na Vmodach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 zdaje sie że storm jedzie cały czas na Vmodach ;)a czy może napisać jakie te napięcia ? :D i jakie chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) zdaje sie że storm jedzie cały czas na Vmodach ;) żebyś wiedział :D że jedzie na modach Edytowane 2 Lipca 2007 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 chlopacy ( "włatcy móch") 685/2200 tak mi karta poleciała w stresie 83 stopnie. Daje rade? czy za dużo? niby czytałem że po 85 ludzie maja... ale i tak jestem przerażony;D Tak na serio jaka temp na codzien po oc? zalecana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Aby napewno 685/2200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 właśnie ... może ktoś się orientuje jakie gry/programy są z danymi kartami (asusa już znamy) - jak ktoś się orientował niech wypisze, łatwiej będzie się decydować, dopłacając można np jakąś gierkę wyhaczyć. Gigabyte- Warhammer Dawn of War: Dark Crusade MSI- Company of Heroes Galaxy, BFG,EVGA chyba nic nie daja. Jesli myle sie to poprawcie mnie. Leadtek - ? Gainward - ? XXX- ? Palit- ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 zdaje sie że storm jedzie cały czas na Vmodach ;) generalnie caly komp zwodowany razem z grafa ostatnio wylaczylem mod dla gpu bo uzywam go tylko do benchy raptem daje przyrost 40mhz ;p na pamieciach pencilmod na stale :) pozdrawiam storm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 generalnie caly komp zwodowany razem z grafa ostatnio wylaczylem mod dla gpu bo uzywam go tylko do benchy raptem daje przyrost 40mhz ;p na pamieciach pencilmod na stale :) pozdrawiam storm :) hmm czyli na gpu nie robie [; (moze kiedyś) jaki przyrost jest po tym ołówkowym na memkach ? jakie napiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Aby napewno 685/2200 ?NIektórzy mowia ze jestem głupi, ale napewno nie ślepy:) 2k3 32k 2k5 nie robilem 2k6 6970 takty 685/2200 niektorzy mowia ze nie warto kupywac kart podkrecancyh, a moze ten SUPERCLOCKED ma wieksze napiecia? nie wiem, wiem ze tyle polecial dalej sie poprostu boje no chyba ze ktos powie jaka temperaturka jest bezpieczna na codzien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Patrząc na wynik w 06 lepiej było kupić zwykłego a reszte odłożyć na proca i mobo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 hmm czyli na gpu nie robie [; (moze kiedyś) jaki przyrost jest po tym ołówkowym na memkach ? jakie napiecie u mnie akurat 100mhz napiecie wzrasta do 1,97v pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...