konio68 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Towar dostępny tylko na zamówienie :P Wirtualna oferta, codziennie sprawdzam ceny i gdy tylko sie pojawiły były już niedostępne. ta po 1044 to podpucha raczej , a te w ESC po 1279 są pewne no i sklep ok a cena gitara za tego leadteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Na Allegro wersje 640MB były po 1249 zł i z tego co wiem to sprzedawca ma jeszcze kilka szt. Osobiście sam jedną zamówiłem i nie omieszkam zdać małej relacji z testów OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawas Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 która karta graficzna jest wydajniejsza? SPARKLE GeForce 8800 GTS 320 MB Dual DVI/TVHD PCI Express czy PALIT GeForce 8800GTS 320MB DDR3/320bit TV/DVI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 która karta graficzna jest wydajniejsza? SPARKLE GeForce 8800 GTS 320 MB Dual DVI/TVHD PCI Express czy PALIT GeForce 8800GTS 320MB DDR3/320bit TV/DVI ? A ktore auto szybsze porsche 911 czy porsche 911? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 A ktore auto szybsze porsche 911 czy porsche 911?porsche 911 oczywiście!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Czy przy kupnie 88GTX zwracać w ogóle uwagę na producenta? Czy fabrycznie podkręcone karty mają faktycznie zauważalnie wyższą wydajność? Czy ciągle wszyscy ładują referencyjną suszarę nVidii i tylko dają ładnego winyla :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Czy przy kupnie 88GTX zwracać w ogóle uwagę na producenta? Czy fabrycznie podkręcone karty mają faktycznie zauważalnie wyższą wydajność? Czy ciągle wszyscy ładują referencyjną suszarę nVidii i tylko dają ładnego winyla :D ?skoro sa podkręcone to chyba MUSZĄ mieć wyższą wydajność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktoś daje do Soku + 20% wiecej to znaczy ze co? jest go mniej?? opanować się ludzie!!!! standarodwo karty roznia sie naklejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Czy przy kupnie 88GTX zwracać w ogóle uwagę na producenta? Czy fabrycznie podkręcone karty mają faktycznie zauważalnie wyższą wydajność? Czy ciągle wszyscy ładują referencyjną suszarę nVidii i tylko dają ładnego winyla :D ?Podkręcic możesz sobie samemu , a jak ze 100 różnicy i grafa ma 620 na GPU z fabryki to warto inaczej nie , bo i tak bedziesz tego fabrycznego więcej kręcił . Wiekszość idzie spokojnie 621/1000 , gorsze idą na 621/950 , a każda idzie na 612/950. Co do producenta to tylko naklejka inna , chyba że zakupisz z innym chlodzeniem , np EVGA.ale wydajniejsze to ono nie jest tylko oslona inna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 a ja jestem ciekaw jak to chodzi na 2900 :huh: ztcw to ogolnie sie sypie, ale nic nie znalazlem o framerate.Proszę 2900 w DX10 totalna klapa 8600 daje mu po dupsku nawet ....ATI the best ...2900 pokazal ponownie pazurki w DX10. http://www.elitebastards.com/cms/index.php...2&Itemid=29 i wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Spowolnienia g80. Sagi ciąg dalszy: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Dzisiaj przyszedl moj 8800gtx z serwisu dolaczona byla kartka ze została naprawiona. Wlozylem karte do pc, sprawdzilem 3dmarkiem 2006 i FEARem (karta dalej piszczala jak wczesniej - pisalem o tym wczesniej). Pochodzilo 20 minut i znowu padla.....! Czekalem na karte 20dni i co ? Teraz ja mam znowu odeslac i czekac kolejne 20 dni az laskawie mi ja znowy NAPRAWIA..... Co mam robic, moze ktos mial odobne przejsca z produktem za 2000zl?... :( Jeszcze co do sewisu: karta kupiona w MORELE.NET karta była "NAPRAWIANA" w jakims serwisie ABC Data w Warszawie Edytowane 19 Lipca 2007 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dzisiaj przyszedl moj 8800gtx z serwisu dolaczona byla kartka ze została naprawiona. Wlozylem karte do pc, sprawdzilem 3dmarkiem 2006 i FEARem (karta dalej piszczala jak wczesniej - pisalem o tym wczesniej). Pochodzilo 20 minut i znowu padla.....! Czekalem na karte 20dni i co ? Teraz ja mam znowu odeslac i czekac kolejne 20 dni az laskawie mi ja znowy NAPRAWIA..... Co mam robic, moze ktos mial odobne przejsca z produktem za 2000zl?... :( Jeszcze co do sewisu: karta kupiona w MORELE.NET karta była "NAPRAWIANA" w jakims serwisie ABC Data w Warszawie Moj pierwszy GTX , który kosztował jeszcze 2400 też był walnięty wysypka z AA , też czekałem 21 dni , ale poszła na taiwan do Leadteka bo w PL kazdy bał sie podjąc decyzji , W serwisie leadteka na Tw , szybka piłka , nowa grafa i tyle . moim zdaniem trzeba oddać znowu nic nie poradzisz.dlatego ja wyznaję zasadę jak kupić grafę za 2K to wolę kupić w sklepie do którego mogę się udać i borute zrobić mimo iż trzeba czasem dać 100 pln więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Jeszcze co do sewisu: karta kupiona w MORELE.NET karta była "NAPRAWIANA" w jakims serwisie ABC Data w Warszawie akurat serwis abc data ma calkiem niezly, chociaz sa z nimi czasem komedie :) bedziesz czekal :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 akurat serwis abc data ma calkiem niezly, chociaz sa z nimi czasem komedie :) bedziesz czekal :| No serwis maja calkiem niezly, ze karta dzialala 20 min po wlozeniu do pc. Rozmawialem ze znajomym o tym moim zdarzeniu, tak sie zlozylo ze naprawiali mi plyte gigabyta - dzialala po tej naprawie az 3 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 chodzilo mi raczej o szybkosc wymiany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 chodzilo mi raczej o szybkosc wymiany :D No, 20 dni to naprawde szybki serwis jak na rzecz za niemale pieniadze. Robimy oftop, ale rece mi opadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Troszkę pomęczyłem swój nowy nabytek, wyniki w sigu. Myślę, że całkiem ładnie, bo dałem ze startu 621/1000 i nawet nie wiem ile mam na default :) Edit: W stresie u mnie temp. dochodzi do 80st., ile zniesie max ta karta? Edytowane 19 Lipca 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Mało ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 No, 20 dni to naprawde szybki serwis jak na rzecz za niemale pieniadze. Robimy oftop, ale rece mi opadaja. maja 14 dni roboczych i wazne by sie w tym wyrabiali, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 maja 14 dni roboczych i wazne by sie w tym wyrabiali, proste.to raz, a dwa... jako ze grafa byla juz raz naprawiana, to tym razem zdecydowanie mozesz sie upierac przy wymianie na nowa sztuke kilka dni temu przechodzilem to samo z plyta glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 maja 14 dni roboczych14 dni plus kolejne 14 w wypadku konieczności sprowadzenia niezbędnych do naprawy części :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Nauka radziecka zna takie przypadki! Dlatego ja jak coś oddaję na serwis wolę dobić (wiem, że to niemoralne :P). Przynajmniej wiem, że dostanę nowy sprzęt i nie będę się musiał ciągać. Edytowane 20 Lipca 2007 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Lancer maż racje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 14 dni roboczych od daty przyjecia do serwisu a nie daty wysylki! pamietajcie o tym, a wymiana przysluguje ci dopiero po 3 naprawach, wiem bo zajmuje sie takimi rzeczami ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak jest cos ujeb... na amen to nie ma 3 napraw ;) - jest od razu nowa karta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak jest cos ujeb... na amen to nie ma 3 napraw ;) - jest od razu nowa karta .to musi serwis stwierdzic a nie ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Nauka radziecka zna takie przypadki! Dlatego ja jak coś oddaję na serwis wolę dobić (wiem, że to niemoralne :P). Przynajmniej wiem, że dostanę nowy sprzęt i nie będę się musiał ciągać.młoteczkiem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Serwis moze naprawiac karte w kolko jesli korzystacie z gwarancji i moze dopisywac np. ze trzeba czekac do 3 tyg. gdy sprzet wyslany do zew. serwisu. Wszystko zalezy od zapisow gwarancyjnych. Co innego gdy korzystacie z odpowiedzialnosci sprzedawcy za sprzedawany produkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Serwis moze naprawiac karte w kolko jesli korzystacie z gwarancji i moze dopisywac np. ze trzeba czekac do 3 tyg. gdy sprzet wyslany do zew. serwisu. Wszystko zalezy od zapisow gwarancyjnych. Co innego gdy korzystacie z odpowiedzialnosci sprzedawcy za sprzedawany produktsprzedawca nie jest odpowiedzialny za opoznienia itp ktore wywolal serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Mam mały problemik, który następuje: - instaluje stery do grafy (bez znaczenia w której wersji) - instaluje najnowszy riva tuner - w riva tunerze podbijam zegary cpu/mem, włączam FW - restart kompa - winda ładuje się ale już wywala, że znalazł nowy sprzęt (grafę). Sterowniki do grafy nie pasują (tak winda wywala). Pomaga tylko odinstalowanie RT i restart. Wtedy widzi grafę tak jak trzeba. Pozostaje kręcenie na poziomie sterowników. Pytanie brzmi prosto: WTF?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...