GURU500 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A w jakich grach ? a w 3dmarkach jak wezmiesz demo to mozesz wybrac rozdzialke ? Zainstaluj tylko te najnowsze i sciagnij najnowszego riva tunera tam jest pare opcji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A masz zainstalowane sterowniki monitora? Jeśli windows ma go ustawionego na jakiś "domyślny P&P" lub domyślny 19" to może ci nie pokazać wyższych rozdzielczości. Zainstalowanie sterowników od producenta monitora powinno rozwiązać problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Witam, mam następujący problem grafika taka jak w sygnaturze... kręciłem ją do 648/1000. Wyzej nie chciały takty isc...Moj problem polega na tym, że po kilku godzinach intensywnego grania tnie mi się obraz...Obraz tak jakby stoi w miejscu a głos czasami jest a czasem nie...Wskazuje ze problemem jest karta graficzna...miałem podejrzenie zasilacza, pamięci... lecz na innych pamiątkach i na pozyczonym zasilaczu problem występował nadal, co proponujecie? Juz nie mam siły do tego..Na standardowych taktach problem takze występował, system wczoraj reinstalowalem...Niestety bez zadnego skutku.Dziękuje z gory i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Witam, mam następujący problem grafika taka jak w sygnaturze... kręciłem ją do 648/1000. Wyzej nie chciały takty isc...Moj problem polega na tym, że po kilku godzinach intensywnego grania tnie mi się obraz...Obraz tak jakby stoi w miejscu a głos czasami jest a czasem nie...Wskazuje ze problemem jest karta graficzna...miałem podejrzenie zasilacza, pamięci... lecz na innych pamiątkach i na pozyczonym zasilaczu problem występował nadal, co proponujecie? Juz nie mam siły do tego..Na standardowych taktach problem takze występował, system wczoraj reinstalowalem...Niestety bez zadnego skutku.Dziękuje z gory i pozdrawiam.odkręć rdzeń na 621 i pamiątki na 950.Powinno pomóc.sorki nie doczytałem A jakie masz tempy na GPu w momencie cięcia obrazu.? Edytowane 5 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ok 70 stopni..mysle, ze to nie problem temperatur... ale pewnosci nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) ok 70 stopni..mysle, ze to nie problem temperatur... ale pewnosci nie mamnie 70 to ok nawet 80 nic się nie powinno dziać. a może proca troszeczke odkręć ...........możesz też wyjąć tą X-FI i wtedy zobacz. Edytowane 5 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 procka testowalem orthosem przez 8 godzinek.. zadnych błędow... memtestem takze.. obawiam się, ze problem moze dotyczyc samej karty...nie wiem czy oddac ją na gwarancje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 procka testowalem orthosem przez 8 godzinek.. zadnych błędow... memtestem takze.. obawiam się, ze problem moze dotyczyc samej karty...nie wiem czy oddac ją na gwarancje..Ja bym jednak najpierw odkręcił proca i zobaczył wtedy ... Po drugie oni w serwisach puszczają dmarka w pętli . Odpal 3Dmarka 06 ustaw max AA i max AF i ustaw na lop ... jak będzie chodził ze 4 godzinki ok to nie grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 więc tak... odkręciłem procka na standardowe takty... to samo z pamięciami napięcia ustawilem na auto i takty karty na nominalne ustawiłem i zapuscilem loopa 3d Mark 06 na maksymalnych detalach...Przez dwie godzinki nie było zadnych scinek więc mysle ze to nie wina zepsutego sprzętu, po prostu trafiłem słabo kręcący się egzemplarz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A masz zainstalowane sterowniki monitora? Jeśli windows ma go ustawionego na jakiś "domyślny P&P" lub domyślny 19" to może ci nie pokazać wyższych rozdzielczości. Zainstalowanie sterowników od producenta monitora powinno rozwiązać problem. Tak mam zainstalowane stery od monitora i dalej nic. Dzis napisze maila do EVGA moze oni cos mi podpowiedza :( W grach R6 LAS VEGAS i Ghost Recon :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taan Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Witam Mam problem z cieniami na EVGA 8800GTS 640MB. Jakoś nienaturalnie pojawiają się i znikają... A w GRAW 2 w ogóle ich nie ma... Próbowałem sterowniki dołączone do karty i 162.18, ale nie pomagają, a na 163.cośtam (;P) BETA komp się restartuje PS. To mój pierwszy post więc Witam x2 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 hi jeśli sie pojawiają i znikają to może karta sie przegrzewa zobacz temperaturę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jak masz możliwość to podmień na inny zasilacz , bo coś mi się wydaje , żę to on sprawcą całego Twojego problemu jest.myslisz, ze to zasilacz powoduje, ze karta mimo podkrecania nie ma wzrostu wydajnosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Tak miałem już takie przypadki. Spróbuj od kogoś pożyczyć mocniejszy zasilator i przekonasz się czy to przypadkiem nie wina tej 370-tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 FEAR wyglada slicznie. Szczegolnie na 8800gts 640. Co jest nie tak panowie? Konfig jak w sigu, bez OC, wszystkie stery najnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Może za najnowsze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jak masz jednocześnie AA i Soft Shadows, to wyłącz jedno z tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wszystko jest wylaczone. Wszystko ustawilem na minimum i tez nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 do SLI 2* 8800gtx musza byc podpiete 2 mostki czy jeden starczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 do SLI 2* 8800gtx musza byc podpiete 2 mostki czy jeden starczy? jeden wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Jest to chyba związane z grafiką więc tu zapytam : Skąd ta kolekcja monitorów rzekomo podłączonych :P ? (załącznik) BTW ma ktoś jakieś tabelki wydajności GTX'a w 1920/1080 ? Bo cosik nic nie moge znaleść. Edytowane 6 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 w 1920x1080 w grach to nawet SLI z GTXami cienko piszczy :) W takiej to się filmy ogląda a nie gra w gry .... GTX do 1280 w SLI do 1600 wyzej w nowych tytułach to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Pitu pitu... z SLI da się żyć jakoś nawet w 2560x1600. Może nie wszystkie gry, bo nie mam kiedy pograć, ale z uwagi na L4 pobadałem trochę zaległych gierek i wcale nie jest źle jak piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 @konio68 może Twój mój przy 1600 w nowych tytułach nie ma problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 w 1920x1080 w grach to nawet SLI z GTXami cienko piszczy :) W takiej to się filmy ogląda a nie gra w gry .... GTX do 1280 w SLI do 1600 wyzej w nowych tytułach to Buahaahah :huh: :huh: :huh: :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) w 1920x1080 w grach to nawet SLI z GTXami cienko piszczy :) W takiej to się filmy ogląda a nie gra w gry .... GTX do 1280 w SLI do 1600 wyzej w nowych tytułach to E tam.......... :) Mój w 1680x1050 ze wszystkim na maksa chodzi bardzo przyzwoicie. Edytowane 7 Września 2007 przez HawkEye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A czy to prawda ze w kartach 8800GTS w wersji z 320MB pamieci wystepuja czasem jakies problemy w aplikacjach lub grach ? Gdzies mi sie obiło w jakim artykule ze niektorzy maja jakies problemy ? Moze najnowsze stery juz to naprawiły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ziew.... tyle razy już to było pisane i dalej co chwila ktoś zaczyna ten temat. Parę stron wcześniej jest dokładnie napisane co się dzieje. Polecam zacząć szukanie od słówek spadek fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 tu: http://www.frazpc.pl/artykuly/489/NVIDIA/G...Magiczna/osemka Sa na dole testy w wysokich rozdzielczosciach, niestety Weelkoo robil je jeszcze na starych sterach, na ktorych byla sporo nizsza wydajnosc (np. 3dm2003 to roznica ~10k pkt.).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 ja gram we wszystko na 1920x1200 ,ale w niektorych tytulach zwalnia i wlasnie bede testowal jutro druga grafe czy warto, tylko musze hr3+ zrzucic z grafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...