Rav85 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 poczekaj na normalne 8800GTS rev 2 512mb 128 potoków i 256bit na znak sa juz po 1300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 poczekaj na normalne 8800GTS rev 2 512mb 128 potoków i 256bit na znak sa juz po 1300zl są?? chyba w wyobraźni sprzedawcy :D nie ma ich nigdzie W hurcie pustki. Mama zamówione Gigabyte i BFG. Cena za BFG mnie powala więc jeśli nie będzie zniżki to nie kupię. Cena zakupu 1200 zł netto. Za drogo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 bo premiera za pare dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja już zamówiłem ASUS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przepraszam jeśli to nie jest właściwy wątek do mego posta...... Mam problem i wogóle nie wiem o co chodzi w tym..... otóż robię test w 3dmarku06 przy konfiguracji C2D 6750@3,00Mhz, EVGA 8800Gts 320Mb KO, sterowniki z 5 listopada 2007, i przy teście z tym ogromnym wężem przerywa mi 3dmarka i wyskakuje napis "display changed" parę razy pod rząd próbowałem i ciągle to samo.......desperacko proszę o info. Masz coś nie tak z chłodzeniem. Sprawdź temp. U mnie takie coś się pojawiało, gdy przetaktowałem za bardzo kartę (wiem, że mam 88GT a nie GTS, ale objaw miałem ten sam, więc podpowiadam ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Czy ktoś robił Vmoda na GPU na naszej starej wersji 640MB? Swego czasu sporo bawiłem się 7900GT, może i czas wycisnąć ostatnie soki z GTS-a. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) A to ci dopiero :blink: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia...li_performance/ :huh: widać, że chłopaki wzięli się do roboty :) BTW. To co Sulaco, kiedy zapodajesz? :wink: pzdr Edytowane 13 Grudnia 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 A to ci dopiero http://www.guru3d.com/article/Videocards/481/ http://www.pcgameshardware.de/?article_id=624620 http://www.bit-tech.net/hardware/2007/12/1..._680i_preview/1 problem tylko z tym lacznikiem :/ ale juz mam solution ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Co taka cisza w temacie? Juz wszyscy uzytkownicy forum posprzedawali 8800gts 320/640 lub gtx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 We wtorek jak blok dojedzie, dorzuce 3 karte i cosik skrobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 @shooter tak. wszyscy jadą teraz za 88GT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 @shooter tak. wszyscy jadą teraz za 88GT ;) i nowym GTS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wręcz przeciwnie. stałem się posiadaczem eVGA 8800GTS 640MB. Dzięki G92 wyrwałem kartę za 724,78 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wręcz przeciwnie. stałem się posiadaczem eVGA 8800GTS 640MB. Dzięki G92 wyrwałem kartę za 724,78 zł :D :blink: Za niewiele więcej można wyrwać GT :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 :blink: Za niewiele więcej można wyrwać GT :lol2: :lol2: :lol2: 300 zł uważasz za niewiele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 300 zł uważasz za niewiele?nie 150 uważam za niewiele :D trzeba dobrze poszukac to się znajdzie :D A tu lekko powyżej 200zł http://www.icomp.pl/produkty.php?sid=karty_graficzne-531 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Do gry w 1280x1024 starczy na pewno. A 200 zł piechotą nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Do gry w 1280x1024 starczy na pewno. A 200 zł piechotą nie chodzi. Chyba w DX 9 , mialem więc wiem że krucho w DX 10 w tej rozdziałce :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Otóż zacząłem grać w nowego NFSA ProStreet no i podczas grania wywaliło raz błąd programu speed bodajrze i zostanie on zamknięty no trudno. Odpalam jeszcze raz , musiałem na nowo ustawić grafike, no i gdy ustawiłem antyalising na x4 to obraz zrobił się zniekształcony ala artefakty, a przy antyalising x8 po prostu zgasł ekran pomógł tylko reset. Po restarcie wszystko ok mam wszystko ustawione na maxa nie idzie więcej. Karta niekręcona jeszcze, temperatura GPU w stresie 65 stopni. Reszta zestawu to Q6600 i mobo pp5k z ram ocz 2GB 800MHz. Czy może to być wina sterowników ?? Aktualnie mam zainstalowane te: "163.75_forceware_winxp" Pozdrawiam. ps. dodam jeszcze błędy z podglądu zdarzeń: -Aplikacja powodująca błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00308103. -Aplikacja powodująca błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.2180, adres błędu 0x0002ae22. Nie wiem teraz w sumie czy jest to problem grafiki, sterowników, czy samego windowsa. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez cyclooxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Otóż zacząłem grać w nowego NFSA ProStreet no i podczas grania wywaliło raz błąd programu speed bodajrze i zostanie on zamknięty no trudno. Odpalam jeszcze raz , musiałem na nowo ustawić grafike, no i gdy ustawiłem antyalising na x4 to obraz zrobił się zniekształcony ala artefakty, a przy antyalising x8 po prostu zgasł ekran pomógł tylko reset. Po restarcie wszystko ok mam wszystko ustawione na maxa nie idzie więcej. Karta niekręcona jeszcze, temperatura GPU w stresie 65 stopni. Reszta zestawu to Q6600 i mobo pp5k z ram ocz 2GB 800MHz. Czy może to być wina sterowników ?? Aktualnie mam zainstalowane te: "163.75_forceware_winxp" Pozdrawiam. ps. dodam jeszcze błędy z podglądu zdarzeń: -Aplikacja powodująca błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00308103. -Aplikacja powodująca błąd nfs.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.2180, adres błędu 0x0002ae22. Nie wiem teraz w sumie czy jest to problem grafiki, sterowników, czy samego windowsa. sprawdz ram i zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Najlepiej pozycz od kumpla, postaw za to piwko, i potestuj z kilka godzinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zasilacz to Corsiarz 520 W. Dzisiaj nfsc działał już normalnie. Nie wiem co było przyczyną, ramy są dobre na 100%. 3dmarki i pcmarki działają bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zasilacz to Corsiarz 520 W. Dzisiaj nfsc działał już normalnie. Nie wiem co było przyczyną, ramy są dobre na 100%. 3dmarki i pcmarki działają bez problemu.Moze wiec to ta wersja NFSCa co dziala tylko w (nie)parzyste dni... jutro sie okaze czy mam racje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Moze wiec to ta wersja NFSCa co dziala tylko w (nie)parzyste dni... jutro sie okaze czy mam racje ;) Wersja NFSCarbon jak najbardziej dobra i oryginalna oczywiście. Nie wiem, co to było tego dnia, że wyrzuciło mnie parę razy z gry i takie jaja z grafiką się działy. Zaczęło się w ogóle od tego, że firewall zablokował grę i po tym wywaliło pierwszy błąd. Potem kolejne. Nie wiem będę testował. Najgorsze jest to, że nie mam grafiki na podmianę, chyba, że kupię sobie 8800 GT, ale czy jest sens ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) 3-way SLI no jakos trzeba sobie radzic;) 900W tagan daje rade i jakos sie nie spocil zbytnio, czego nie mozna powiedziec o grafach - no bez WC gtx na dluzsza mete to sredni pomysl. imho 3 takie karty daja przedsmak g100 w SLI, i biorac pod uwage balast w postaci vista, szoku jakiegos nie bedzie. pare benchy zrobilem, ale gdzie mi tam do rekordow forum, wlasnie przez wspomniany balast, no moze 3dmark03 - 83451, ale tutaj tez moglo byc lepiej bez vista ;) zestaw testowy - striker 680i, q6600@3850 1,55V, gtx@625/1000. jakies pytania? cos przepuscic przez ten kilowatowy grzejnik? ;) Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jak z temperaturami kart w takim ustawieniu "kanapkowym" :?: Czy jest w ogole sensowna mozliwosc zasysania powietrza przez turbiny dwoch gornych kart :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Heh, pewnie mocno wskazane full-covery, bo i nawiew przy takich ładnych warstwach raczej średnio by się spisywał, ale 3 sztuki to już lekką ręką licząc koło 1k PLN na chłodzenie samych grafik... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jak z temperaturami kart w takim ustawieniu "kanapkowym" :?: Czy jest w ogole sensowna mozliwosc zasysania powietrza przez turbiny dwoch gornych kart :?:przy dobrym nawiewie mozna "wtloczyc" powetrze pomiedzy karty, ale na dluzej takie rozwiazanie nie ma sensu. pozostaje tylko WC. dlatego tez nv nie wspomina w sumie o gtx bardziej promujac ultra - tam chlodzenie daje wieksze mozliwsoci. btw: na 680i karty pracuja w trybach pci-e 16x-8x-16x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 , i biorac pod uwage balast w postaci vista, szoku jakiegos nie bedzie. pare benchy zrobilem, ale gdzie mi tam do rekordow forum, wlasnie przez wspomniany balast, no moze 3dmark03 - 83451, ale tutaj tez moglo byc lepiej bez vista ;) W markach różnica miedzy vistą a xp są bardzo małe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 W markach różnica miedzy vistą a xp są bardzo małe u mnie miedzie vista a xp w marku 2k6 jest około 800punktow na korzysc XP, Vista x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...