konio68 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Thx. Mam te same stery i wersję gry, ale się wywala, często po naciśnięciu Esc zamiast do menu wylatuje do windy i przy ładowaniu gry się wiesza. Moim zdaniem stawiam na ram , miałem tak kilka razy jak miałem 2 G jeszcze tylko , pokombinuj ze swapem , albo odkręć pamiątki lub inne czasy im zapodaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) przez te stery 101,70 wysypuje sie umnie c&c pod vista, po jakims czasie, sa szybsze ale wywala na pulpit, na sterach 100,65 wszystko ok, jedynie nie umie sobie poradzic zarowno w 100,65 jak i 101.7 z vsync, mam scinanie w pro evo 6 , i nie idzie tego wyeliminowac , tak jakby vsync nie dzialalo, Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Poda ktos linka do testow kart 8800gts 320 MB vs 7900gs 256 MB Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez kurniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) przez te stery 101,70 wysypuje sie umnie c&c pod vista, po jakims czasie, sa szybsze ale wywala na pulpit, na sterach 100,65 wszystko ok, jedynie nie umie sobie poradzic zarowno w 100,65 jak i 101.7 z vsync, mam scinanie w pro evo 6 , i nie idzie tego wyeliminowac , tak jakby vsync nie dzialalo, Blue masz rację te stery są szybsze ale więcej z nimi problemów niż pożytku, wróciłem do 100.65 i S.T.A.L.K.E.R. chodzi jak marzenie :). @Konio68 w rozdziałce 1680x1050 mam około 65 fps, ze wszytkim na maksa, także myślę że jest oki. Karta i procek bez oc. Pozdro Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez HawkEye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mi też Stalker śmiga na max. ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 lol nie dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Zapisywał ktoś się na te beta testy , Może w końcu będzie można DX10 przetestować. :) http://beta2.ageofconan.com/beta_application Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hauturnik Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 cienki bolek ten 8800 gtx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jesli to prawda, to i tak ati słabo wypada. taki okres po premierze 8800gtx i tylko takie niewielkie przewagi, słabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hauturnik Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jesli to prawda, to i tak ati słabo wypada. taki okres po premierze 8800gtx i tylko takie niewielkie przewagi, słabotak gts od amdati (vel xt) wali po lbie gtx od nvidia. To naprawde slabo wypada tak :mur: xtx zniszczy wszystko na swojej drodze amd power :D amd rulez :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Moim zdaniem porażka AMD , oczywiście patrze na 12080 z AA w zwyz ok 2-4% po pół roku ..hehehe ....do tego 100W więcej wyciąga z kompa....jak to prawda to AMT to kicha i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 tak gts od amdati (vel xt) wali po lbie gtx od nvidia. To naprawde slabo wypada tak :mur: xtx zniszczy wszystko na swojej drodze amd power :D amd rulez :-P Moze to przez to, ze jeszcze kawy nie pilem... ale nic-a-nic nie skumalem z tego co zes tu napisal... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hauturnik Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Moim zdaniem porażka AMD , oczywiście patrze na 12080 z AA w zwyz ok 2-4% po pół roku ..hehehe ....do tego 100W więcej wyciąga z kompa....jak to prawda to AMT to kicha i tyle...pol roku po premierze nvidia jescze sie boryka ze sterami a amdati jecze nie wydala karty a stery maja juz byc niby super gites Moze to przez to, ze jeszcze kawy nie pilem... ale nic-a-nic nie skumalem z tego co zes tu napisal... :blink:r600xt to jak gts u nvidia a mimo to puknela 8800 gtx'a r600 xtx r600 xt r600 xl g80 gtx g80 gts g80 gts 320 :lol: Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez hauturnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 pol roku po premierze nvidia jescze sie boryka ze sterami a amdati jecze nie wydala karty a stery maja juz byc niby super gites r600xt to jak gts u nvidia a mimo to puknela 8800 gtx'a r600 xtx r600 xt r600 xl g80 gtx g80 gts g80 gts 320 :lol: Przestań tu pieprzyć głupoty........naczytałeś się w necie i się podniecasz... z czego się cieszysz ze ATI po pół roku wyda grafe szybszą o kilka procent ... to smutne [ pół roku ] jak tylko wyjdzie [ moze w Maju ten twój R600 ] to NV ma już napewno coś nowego co zmiesza go z błotem...choć mi to akurat dynda...Dziwne jakby wydali grafe o takiej samej wydajnosci albo gorszej - byłaby porażka....a stery [ciach!]ły piszesz choć nie masz pojęcia ... a skąd wiesz ze stery ati będą super - bo naczytałeś się w necie.....oj szkoda mi ciebie....jesteś jakimś fanatykiem jak tak to do współczuje :D wylej sobie kubeł zimnej wody.......a te wszystkie testy na razie to można sobie w dupsko wetknąć , najpierw niech wyjdzie ten R600 a potem wiarygodne i neutroalne serwisy to porównają....a nie jakieś bzdurne słupki...oczywiście wszystko pod warunkiem że wyjdzie ten WSPANIAŁY SZATAN POGROMCA R600 :lol2: Zresztą z ilosci energi jaką ma pobierać to musi być POTWÓR z głośnym śmigłem do schłodzenia bereta :lol2: Idz do działu ATI i tam się podniecaj ...ile masz lat 12 , 15 ....kiedyś wyrośniesz z tego na razie sobie odpuść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) @konio68 nie ma co się tak gorączkować :) Kolega robi małe zamieszanie tymi wynikami, jak również nie mniejsze zamieszanie powoduję Swoimi tendencyjnymi tekstami :D Jedyna opcja to zignorować :-| Nie wiem jak Ty, ale ja bardzo mocno trzymam kciuki za Amd, żeby wydało bardzo udany produkt :? pozdro Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @konio68 nie ma co się tak gorączkować :) Kolega robi małe zamieszanie tymi wynikami, jak również nie mniejsze zamieszanie powoduję Swoimi tendencyjnymi tekstami :D Jedyna opcja to zignorować :-| Nie wiem jak Ty, ale ja bardzo mocno trzymam kciuki za Amd, żeby wydało bardzo udany produkt :? pozdro Oczywiście ........liczy się produkt nie firma i mam nadzieję że R600 będzie faktycznie szybszy co wszystkim wyjdzie na dobre , NV pogoni z optymalizacją sterów i cenami .....Każda grafa jest dobra , która spełnia nasze oczekiwania co do wydajnosci ...i jakośći generowanego obrazu.....a to ze kupuje się karty za cięzką kasę a za pół roku wychodzi coś nowego to normalne ...zawsze będzie rywalizacja cenowa i wydajnościowa.....takie jest życie...następną grafe kupje dopiero jak wydajnosc nastepcy wzrośnie do 30% przynajmniej a dołozona kasa nie przekroczy 800 pln. i wyjdą gry , które w 1280 z AA i AF zabiją obecną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jakis czas temu powiedzialem, ze jako 1 w PL przebije 70k w marku 03 ;) No coz wtedy sie nie udalo z roznych powodow. W tym czasie Malik ( pozdro ) probowal, ale nie udalo mu sie to do konca. Jednakze :D Doswiadczenie rosnie wraz z praktyka ;) OC Team Poland ustanawia nowe rekordy polski w markach z rocznika 2003 i 2005. Tak na rozgrzewke :rolleyes: Setup : X6800 nV 680i SLI 2 x EVGA 8800GTX ACS3 2 x 1GB G.Skill 8500 Tagan Turbo Jet 900W BBP Cascade Compare 05 Compare 03 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jakis czas temu powiedzialem, ze jako 1 w PL przebije 70k w marku 03 ;) No coz wtedy sie nie udalo z roznych powodow. W tym czasie Malik ( pozdro ) probowal, ale nie udalo mu sie to do konca. Jednakze :D Doswiadczenie rosnie wraz z praktyka ;) OC Team Poland ustanawia nowe rekordy polski w markach z rocznika 2003 i 2005. Tak na rozgrzewke :rolleyes: Setup : X6800 nV 680i SLI 2 x EVGA 8800GTX ACS3 2 x 1GB G.Skill 8500 Tagan Turbo Jet 900W BBP Cascade Compare 05 Compare 03 Pozdrawiam. Czapki z glow, rece do oklaskow :!: Teraz jeszcze zawalczyc w 2oo6 i zwyciestwo na kazdym froncie... Gratulacje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 cienki bolek ten 8800 gtx stary spoko... ATI sporo czasu się grzebało z tym R600 i nadal się grzebie, a lepsza jest tylko o pare procent... poczekaj na 8900 :) To będzie dopiero miazga..Wtedy takze napisz posta ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wy wierzycie w wiarygodność wyników z tego wykresu? Nawet jeśli tak będzie naprawdę, to ten wykres to fake. Crysis demo jeszcze nie wyszło, a tu jakiś turecki serwis ma wyniki i w dodatku również ma R600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Wy wierzycie w wiarygodność wyników z tego wykresu? Nawet jeśli tak będzie naprawdę, to ten wykres to fake. Crysis demo jeszcze nie wyszło, a tu jakiś turecki serwis ma wyniki i w dodatku również ma R600. Dlatego jak ktoś przedstawia takie wyniki a karty jeszcze nie ma jak i dema crysis to mnie śmiech ogarnia i tyle do tego się podnieca a karty typu G80 czy R600 zna tylko z netu... :lol2: Do puki jakieś wiarygodne serwisy testu nie przeprowadzą to te wszystkie wykresy można sobie między półki wsadzić. Do tego ten sam serwis podaje słupki 06 gdzie R600 dostaje po tyłku , no ale fan ATI tego nie linkował ...heheh Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Te hauturnik po mojemu to Ty jakiś niemądry jestes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 W końcu doszedłem do porozumienia z moją padliną :wink: http://service.futuremark.com/orb/projectd...?projectType=14 :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Panowie - czytał może ktoś z Was ten temat?? http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=89731 Konkretnie chodzi o stery 158.16 które mają dawać podobno niezły skok wydajnościowy kartom GF8.... Info pochodzi z bardzo wiarygodnego źródła.... Myślicie ze to prawda?? Tutaj skrin z 3D Marka 06 na GF8800GTX http://www.nvnews.net/vbulletin/attachment...mp;d=1176642396 Stery wydają się byc pod XP ale pewnie pod Vistę tez wyjda.... Bardzo jestem ciekaw czy rzeczywiście te stery istnieją :wink: Miejmy nadzieję ze tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 12,9 to chyba w normie dla karty 660/1100 i proc na 3,5ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo jestem ciekaw czy rzeczywiście te stery istnieją :wink: Miejmy nadzieję ze tak....super stery do pobrania http://tinyurl.com/2ua9ru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Sulaco a próbowałes juz może?? Czy naprawdę są wyraźnie lepsze od pozostałych?? Tak a propos to ciekawe czemu NVIDIA tak wyraxnie pezeskoczyła w...numeracji sterów - ze 101.xx na 158.xx B-) BTW. Tutaj są jakieś wyniki testów shaderów z jakiegoś benchmarka.... http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&.../language_tools Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Domell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 super stery do pobrania http://tinyurl.com/2ua9ru ;)Ja czekam na super stery pod Vistę.. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja czekam na super stery pod Vistę.. :cry: Ja też :( PS Jeżeli komuś przy próbie zapisu lub wyjścia do menu wylatuje S.T.A.L.K.E.R. pod Vistą to tu jest rozwiązanie. U mnie własie był ten problem, a nie stery czy pamięci czy oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Na Vistę mają być stery w wersji 158.14.... Miejmy nadzieję ze skok w numeracji przełoży się na skok jakościowy i wydajnościowy względem poprzednich wersji :wink: Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Domell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...