Przemol^N Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Czas na kolejny regionalny vortal. SmacznyStargard.pl okazal popularna strona wiec postanowilem zrobic cos tym razem dla kobiet. http://kobiecystargard.pl Licze na jakies opinie, propozycje itp. Calosc bazuje na drupalu. Nie wiem jak wywalic pokazywanie /drupal. Jakies sugestie? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 ojojoj.. mam problemy z rozczytaniem czcionki 6pt z menu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Design jest moim zdaniem bardzo mało czytelny i smętny... Swoją drogą to trzeba brać lupę, żeby coś odczytać [może przesadzam, ale PelzaK ma rację]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zgadam ze sie ze fonta musze zmienic w menu, ale w wiekszosci dzialow a bedzie tak wszedzie zrobione jest menu wyboru artykulow, np. http://www.kobiecystargard.pl/drupal/node/9 itp Co do wygladu to ankieta 100 kobiet wypadal pozytywnie, 90 z nich powiedzialo ze bardzo im sie podoba taki wyglad. Targetem jest 30+ lat kobieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 średni lay, za mało.. WESOŁYCH kolorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a mnie sie stronka bardzo podoba ;] mała czcionka nie przeszkadza az tak bardzo ;) duzo kategorii, codzienne update'y :) brawo ;] no i ten bannerek :lol: ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...