Raiden Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jakie gry nie chodzą na radeonach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 LOL ale pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Pytanie miesiaca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mi nie chodzi tak jak bym sie tego spodziewal mafia i gta.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja proponuje zmienic torche pytanie na: Jakie gry niechodz/slabo chodza czyt. nie tak jak by wskazywla na to wydajnosc posiadnaej karty. albo cos w tym stylu... bo chdodzic to pewnie wsyzstkie chodza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Masz to na stronce ATI.Ostatnio na benchmarku byl test Radka 9100 i temat byl poruszany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 panowie! widzieliście kiedyś gry które chodza? mnie to albo działaja albo nie, ale jeszcze żadnej nie nauczyłem chodzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Pewnie coś masz w sterownikach namieszne. Bo ja póki co z żadną gierką nie miałem problemów. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 jeszcze zalezy jaki radek :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 o ile mnie pamięć nie myli, to GTA 3 ma problemy na radkach... ale to stary temat... sporo o tym, było. P.S ja bym tego topica dał na gry, bo chodzi o gry, a nie radeony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 U mnie na radku GTA3 chodzi zajebistycznie :) P.s. Ale jestescie mili dla nowego uzytkownika forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mi nie chodzi tak jak bym sie tego spodziewal mafia i gta..GTA to nie wiem, ale Mafia śmigała mi na full detalach w 800x600 (więcej nie zdążyłem przetestować na 8500LE - jakiś "powercolor", albo His (?) :) Oczywiście: Catalyst 3.0, DirectX 8.1b, 512 MB SDR, Athlon XP2000@1750, karta pożyczona od kolegi na 1 wieczór. Za to miałem problem z NFS HP2 (ale nie sprawdziłem patentu ze zmniejszeniem efektów - pomaga ponoć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Za to mogę powiedzieć jaka gra nie działa na GeForce a działa na Radeonie ;) Oczywiście Midtown Madness 2 z Micro$oftu.... Choć kiedyś widziałem wersję tej gry działającą bezbłędnie na GF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jakie gry nie chodzą na radeonach? Gry chodza wszystkie. Jednak z tego forum dowiedzialem sie, ze niektore nie chodza tak jak powinny. GTA3, MAFIA, NFS HP2. Sa sztuczki ze zmniejszaniem detali ale to jednak bedzie gra ze zmniejszonymi detalami. Odradzam R8500LE - moze znajdziesz gdzies jeszcze pelnego R8500 (czasem nazywany R8500pro) albo R9000pro. Ewentualnie R9500pro (bez pro nie kupuj). To chybatyle, nie sprecyzowales o jakiego radka Ci chodzi wiec napisalem w skrocie o wiekszosci kart z ATI :D Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Za to mogę powiedzieć jaka gra nie działa na GeForce a działa na Radeonie ;) Oczywiście Midtown Madness 2 z Micro$oftu.... Choć kiedyś widziałem wersję tej gry działającą bezbłędnie na GF. Znowy ktoś p i e r d o ł y pociska... :lol: Problem tkwi w ustawieniach chmur na niebie - sprobuj wylaczyc - bedzie chodzic ! Jesli to nieposkutkuje [w co watpie] to pokombinuj z Detonatorami - im starsze tym lepiej ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jakie gry nie chodzą na radeonach? chłopie ty się z choinki urwałeś czy tylko udajesz ???? a ja już mówiłem żeby admin zrobił coś, aby uzytkownik bez 100 postów nie mógł zakładać tematu bo sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia robi !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Znowy ktoś p i e r d o ł y pociska... :lol: Problem tkwi w ustawieniach chmur na niebie - sprobuj wylaczyc - bedzie chodzic ! Jesli to nieposkutkuje [w co watpie] to pokombinuj z Detonatorami - im starsze tym lepiej ! 8) Niestety na detonatorach powyżej 6.50 "kasza na ekranie" nic nie pomaga - tylko wyłączenie sprzętowe akceleracji grafiki w grze... a jak mówie widziałem wersję gry (może łatka była ?) działającą bezbłędnie na full detalach na nowych sterach. Przy okazji - to już było pisane problem z Radeonem 8500 na NFS HP2... a co powiecie na to http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...0/strona-9.html ? Ta karta to nic innego jak 8500LE z nowym biosem - a gra im działa na FULL detalach :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Heh, to pytanie nie jest takie bezpodstawne ;) Na sterownikach rok temu, na Radku 8500 nie chodził Colina McRae 2. BTW na tych sterach to wtedy Nature w 3Dmarku miało średnio 18fps... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Quake 10 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wszystkie! kup se geforca (najlepiej MX-a :D ), będziesz miał lepsze, tańsze, największe....badziewie na rynku :D the end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...