hinco Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 O co chodzi w Twojej wypowiedzi, bo ni ch nie rozumiem ? Moze nie wiesz, ale nawet w stolecznej jezdza jeszcze polonezami a bialy dym to lgp, rzeczywiscie super.Nie mam lpg a biały dym zobacze w lusterku, motorownia zdrowa i nie jest to diesel.. U mnie vectry są 'najnowoczesniejszymi' pojazdami tutejszej policji, ale mają może z 2 w kombi(te starsze;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) U siebie w mieście widziałem już jak chłopaki popisywali się taką bryczką ;) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) zachodniopomorska policja dostala wlasnie 22 nowe auta glownie kia ceed, jeden transit i ducato ale jest tez 5 nowych vectr wiadomo z jakim silnikiem i citroen ktory ponoc jest troche od nich slabszy niebawem maja byc na ulicachFilmik Edytowane 5 Stycznia 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 kiedy bedzie nas na to stac... nie wiem czemu ma sluzyc Twa wypowiedz... a lpg policja nie uzywa... Uzywa wyobraz sobie. ;] zachodniopomorska policja dostala wlasnie 22 nowe auta glownie kia ceed, jeden transit i ducato ale jest tez 5 nowych vectr wiadomo z jakim silnikiem i citroen ktory ponoc jest troche od nich slabszy niebawem maja byc na ulicachFilmik Te ceedy to dostali w calej Polsce, podobno dobre furki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 u nas kupili troche meganek z 2.0T do ruchu drogowego oznakowanych i nie, pathfindery, navary i cos tam jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Dostali-bron...-piratami,37477 az mnie ciary przeszly po plecach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 W małej miescinie obok mnie jeździ juz Ceed.. PYtanie mam czy oni takim nieoznakowanym mogą stać na boku i łapać na radar? w końcu jest nieoznakowany jakby nie radiowóz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Dzisiaj widzialem w Toruniu kolo mostu fajniutka czarna Vectra (wypas feluny, chromiki, wypucowana). Poznac moznabylo, ze to tajniacy po (oprocz widocznego z daleka kierowcy i pasazeraxD) ladnie zamaskowanych policyjnych lampkach na przednim grillu. Edytowane 28 Stycznia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Teraz radiowozy nieoznakowane mają kamery z przodu i z tyłu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ano mają, mnie smerfy strasznie w niedzielę podpuszczali na A4 z Wrocławia do Katowic, ale że pacjentów zauważyłem już jak mnie wyprzedzali, to grzecznie za nimi jechałem 130km/h, znudzili się po chwili i pooooszli. Ja odczekałem jeszcze 10 min, później rozbujałem swoją krówkę do 200+ i grzeczenie dojechałem do Katowic. Czasem trzeba mieć trochę farta (bądź cb) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Cb to podstawa, nie wyobrazam sobie juz jazdy bez tego. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Pomijam przydatnosc CB w unikaniu suszarek, hulajnog itp, ale rzecz to genialna, zwlaszcza gdy np tworza sie koreczki i czlowiek latwo i szybko moze sie dowiedziec czy dlugo postoi, czy lepiej szukac drog okreznych :) Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Kaz!o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jako iz takze jestem posiadaczem SIBI nie wyobrazam sobie jazdy bez wlaczonego urzadzenia nadawczo-odbiorczego ;) Sluchanie stacji radiowych po prostu mnie drazni.. ciagle te same i marne kawalki... o dennosci "prezenterow" nie wspominajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_darius Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 http://electric.wrzuta.pl/film/iHzjvgvAlx/...y_w_los_angeles :razz: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 no i? jak jest mecz w poznaniu to przez miasto jedzie 5x tyle radiowozow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 odkopuje temat bo oczy zrobilem takie :o wlasnie ogladam uwaga pirat na tvnturbo.. i miski maja saba 95 :o O tym autku jeszcze nie slyszalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 O czym wy tu wogole rozprawiacie? I tak rzadzi Dodge Monaco 440 '74 Police Package najlepiej na numerach BDR 529 PDK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tak, bluesmobile był nie do zdarcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 odkopuje temat bo oczy zrobilem takie :o wlasnie ogladam uwaga pirat na tvnturbo.. i miski maja saba 95 :o O tym autku jeszcze nie slyszalem...te widzialem i na poczatku nie moglem dojsc czym jada, po pokazaniu przodu lekko sie zdziwilem ale pozniej stwierdzilem ze saaby tez mialy swoje pod maska wiec wybor calkiem dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 byl jakis odcinek gdzie byla ta vectra nieoznakowana... i rzut kamera przez przypadek na komputer pokladowy ^^ Srednie spalanie pokazal cos 12.4 litra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 To było w poprzednim tygodniu chyba:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) policyjne vectry sa "lekko" dlubniete i maja po 280 kucykow pod maska :D dobrze, ze to bylo megane a nie jakis poldon lub lamus: http://gazetaolsztynska.wm.pl/Karambol-na-...-siodemce,60019 pare miesiecy temu inna meganka miala wypadek i koszt naprawy auta po czolowce wyniosl ponad 50k pln netto :| http://gazetaolsztynska.wm.pl/Mercedes-zde...g_id=3&pg=1 Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ale dali te nagranie :D Ostatnio w Wawie widzialem nieoznakowanego zlotego Peugeota 307 - lekkie zdziwo, lecz mniejsze niz Navarra w Pick-up Najsmieszniejsze jest to ze posiada nowe "barwy" i chyba nie byl jeszcze do konca przygotowany do sluzby. Na poczatku myslalem ze ktos sobie jaja robi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 a trojce pomiedzy Szczecinem a Pyrzycami ostatnio latali ceedem w zlotym kolorze, widzialem jak gonili za avensisem, pozniej jak stali na poboczu, tylko co to byl za ceed bo chyba nie 1.6 109KM :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Te kijanki maja turbognoja pod maska 2 litry i 140 koni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jak czytam niektore opowiesci o Vectrach 3.2 Turbo i innych wyimaginowanych silnikach to w [gluteus maximus] mi sie przewraca. Czlowieku jak sie nie znasz na samochodach to nie opowiadaj bajek. Vectry jak juz co to sa 3.2 V6 lub 2.8 V6 Turbo. Co do fajnych furek policyjnych to w pomorskim smigaja nieoznakowanymi, nowymi Passatami 2.0 TFSI 200KM, warm-maz Meganki Sport (ale malo zostalo, jedna TIR staranowal a druga tez byla puknieta ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) warm-maz Meganki Sport (ale malo zostalo, jedna TIR staranowal a druga tez byla puknieta ;) ) na tej stronie tylko ze 4 razy zostaly wspomniane a i linki do wypadkow sa 4 posty nad twoim :lol: w chwili obecnej jezdzi 9, uszkodzona jest tylko ta, ktora tir skasowal 2 dni temu. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 passaty 2.0tfsi po warszawie smigaja :) dzisiaj na cb slyszalem ze srebrna stala i granatowa krazyla :) Co do vectry... ta nieoznakowana mnie wyprzedzala pare dni temu i ma przesmieszny dzwiek syreny :lol: takie iiooiiioo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 mi z kolei obiło sie o uszy, ze warszawskie policmajstry zakupili 3 x superb 3,6 v6 :) ale na ulice jeszcze nie wypuszczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 No bo je tuningują ;D . Pewnie na wiosnę wypuszczą, bo teraz jakby śnieg spadł to by "nasi" policyjni "rajderzy" się pozabijali, aż mnie ściska, że niebiescy mają takie fajne fury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...