dw.flash Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Sparawa wygląda tak. Cocia w USA zobligowała się kupić mi RAM w USA ;] I teraz jest pytanie jaki ?? ;] Tak około 300$ Po tym jak przegladnalem newegg.com znalazlem 3 pamięci i nie wiem które teraz wybrać. G.SKILL 2 x 1GB PC2 6400 CORSAIR XMS2 2 x 1GB PC2 6400 Crucial Technology Ballistix 2 x 1GB PC2 6400 Które z nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeshiya Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) TeamGroup DDRII-667 3-3-3-8 TeamGroup DDRII-800 4-4-4-10 Obie pamięci są na Micronach D9GMH:)! Za tą cene chyba nic lepszego nie dostaniesz :)! Edytowane 5 Października 2006 przez Kaeshiya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 A jakieś pamięci z newegg.com bo ciocia jest dosc staroswiecka i kupowanie przez internete srednio jej lezy, a newegg juz jest sprawdzone bo kiedys tam cos kupowalem juz ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeshiya Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Tych crucialów i tak nie ma :)! A z tych co podałeś to lepsze będą chyba g.skille , ale słyszałem że te nowe gorzej się kręcą od tych starszych , co nie znaczy że kręcą się źle :)! W sumie miałem ten sam dylemat co Ty , ale zdecydowałem że wezme te TeamGroupy :)! I teraz dołączam się do pytania ! Co lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ??!! DDR633 na 3-3-3-8 czy DDRII800 4-4-4-10 ?! Różnica łącznie z przesyłką itd ok. 50zł na korzyść tych pierwszych :)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) @dw.flash a może byłbyś w stanie dołożyć do tych (albo ciocia :) ) Geil Ultra 2GB 1000mhz 30 kilka $ to w sumie nie duża różnica przy tej kwocie, ale w wydajności powinna być znacząca albo może 2 takie kostki: OCZ S.O.E 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 pesem. chyba musze popytać ludzi o rodzine w stanach i zrobić zakupy :) Edytowane 6 Października 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...