Skocz do zawartości
eloise

ma ktoś płytę główną ASUS A7V8X/1394 Via KT400 + LAN + RAID

Rekomendowane odpowiedzi

a jeśli tak to czy ma problemy z nią pod win98se i dyskiem (IBM 30 GB)podpiętym do kontrolera raid, mianowicie czasami w oknie moj komputer windows gubi napędy - nie ma żadnego (to samo jest we właściwościach systemu i listą urządzeń w kompie) - pomaga tylko reset i ponowne uruchomienie win98se, pod win xp prof nie ma tego problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o kurde, ale opcja, bo to nie mój problem tylko kolegi i jego nowej płyty markowej bo ASUSi za 630 zł - no to musi być dobra - a ja mam ECS KT333 + RAID i dysk IBM 40 GB IC35L i nie mam takich problemów, ba mało tego mam Athlona XP 1600+ podkr. na 1700+ i pamięć DDR cl 2.5 podkr. na CL 2 i wszystko na tym badziewnym ECS-ie za 300 zł, he he, i działa, działą pod win98se i win xp pro, stabilnie, bez problemów, bez nerwów itp, ogólnie miodzio

a wiec chyba potwierdza sie reguła: nie wszystko sony co się świeci

tyle że pewnie ASUS wyda nowe biosy, nowe drivery do kontrolera RAID i problem (może) zniknie, a ASUS pozostanie ASUS-em jak Mercedes Mercedesem....

reasumując bedziemy razem z kolegą wdzięczni za podpowiedzi w jaki sposób można uniknąć owych błędów i kłopotów na tym ASUS-ie i win98se

pozdrawiam,

szacunek dla wszystkich,

eloise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...