Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ale w grach z wielowontkowością X2 będzie lepszy :] taki np gothic 3 jak bedzie miał do dyspozycji 2 rdzenie to może przyśpieszyć od 20-40%(w zależności od grafy) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Akurat z dwurdzeniowych to do gier lepszy jest C2D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a akurat cena C2D + mobo jest zancznie większa od ceny X2 3800+ i mobo :P... w grach od E6300 wcale taki genialny nie jest maiłem to wiem :P, nie wiem czym siętu zachwycać... spalił sie po po 2 tyogdniach bodaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Spalil sie bo mialeś trackera 400w, a slabo szlo bo asrock na memkach 553MHz to nie sprzet pod c2d... Wracając do tematu to sd lub 3500+ venice :wink: Edytowane 13 Października 2006 przez AcsShaDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 tyle że komputer na E6300 pobieral znacznie mniej mocy niż ten na athlonie XP 2600@3200. jak maiłem XP to jeszcze chodził z 2 dyskami podpiętymi i 2 napędami DVD-RW i DVD-R, a ten E6300 działał na 1 dysku i 1 nagrywarce(brak jakichkolwiek kart PCI) i jakoś szybko do grobu się udał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Wracając do tematu to sd lub 3500+ venice :wink: SD oczywiście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Rafcioo ile ten sandiego na tej mobo Ci podchodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jeszcze mi nie doszedł do chaty :P zmieniam siga zawczasu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 no to jak dojdzie to napisz na PM ile poszedł bo zastanawiam siemiędzy tym sandiego 3700+ a X2 3800+ na manchesterze, albo jak znajde jakiegoś toledo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...