salomon Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 czy jest w tej chwili sens kupowania lapka z Core Duo, czy moze jednak narazie Core Solo? kiedy pojawią sie aplikacje które będą pracował z procesorami dwu rdzeniowymi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) czy jest w tej chwili sens kupowania lapka z Core Duo, czy moze jednak narazie Core Solo? kiedy pojawią sie aplikacje które będą pracował z procesorami dwu rdzeniowymi ?? nie wiem jak z core solo, ale core duo mozesz pozniej wymienic na core duo 2 ;) wiec imho jest to bardziej przyszlosciowe (64 bity, vista itp) Edytowane 6 Października 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 core duo czy solo whatever ta sama podstawka i tak zmienisz koledze raczej chodzilo o praktyczny sens inwestowania nie malych funduszy w CD... ja powiem jak w koncu dostane swoja mszynke jednakze nawet znacznie zwiekszaja wydajnosc kompa a zatem wygode uzytkowania nic sie nie powinna ciac haczyc a operacje ida szybciej... pytasz kiedy pojawia sie appsy korzystajace z 2 rdzeni hmmm zapewne wiele firm pracuje nad aplikacjami ktore beda wykorzystywac 2 rdzenie jednakze z tego co sie orientuje to wiekszosc app dzialajcych pod winda wspiera tak jakby 2 rdzenie bo to jednak winda rozklada pobciazenie po rdzeniach raczej poki co to gry nie wspieraja 2 rdzeni i pewnie jakies uparte aplikacje sie znajdą bo to jednak windows ( ew. kernel w linuxie ) decyduje ktory rdzen co robi... wg mnie sens jest bede miec cd t2400 zobaczymy jak to bedzie z wydajnoscia porobie sobie testy w stos do desktopa z podpisu innym lapkiem niz w podpisie...jak kiedys dojedzie ;/ sory za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...