-talib- Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Od pewnego czasu nie moge oglądac filmów np. ze stronki filecbi.net w media playerze. Wyskakuje komunikat ndddisplay :Can not create DirectShow Player.Moge wcisnąć tylko OK...przecierz na dniach wszystko było ok.Co mam gdzie zrobic? Help! Edytowane 6 Października 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Przeinstaluj Windows media player, zainstaluj najnowszy directx i http://www.pobieralnia.pl/plik-433-klite-m...codec-pack.html Powinno pomoc :) Edytowane 6 Października 2006 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zawsze używałem KlMega a Dx9c każdy kto gra ma zainstalowany....Przeinstalowałem WMP i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Przeinstaluj DirectX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...