-GIZIU- Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Witam, ponieważ mam 2xDVD i jedną kieszeń na HDD, używam 3 gniazd a mam 2 kable po 2 gniazda i jeden muszę zaginać i chować co nie wygląda za fajnie. Szukałem taśmy ultra-ata z jednym gniazdem takim jak taśmy do flopp'a ale nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś wie gdzie można coś takiego kupić, bardzo proszę o link. Szukam najlepiej taśmy okrągłej, niebieskiej uv-active. Pozdrawiam. Edytowane 6 Października 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 hmm najlepiej uciąc tą częsć ktora ci niepotrzbna nic sie nie stanie i bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Wolę nic nie kombinować bo kiedyś może się przydać 2 gniazdo. Nikt nie wie gdzie można kupić taśmę z 1 gniazdem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) To dokup sobie jaką chcesz i ją obetnij :wink: Edytowane 6 Października 2006 przez Diverse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Wolę nic nie kombinować bo kiedyś może się przydać 2 gniazdo. Nikt nie wie gdzie można kupić taśmę z 1 gniazdem ? ale kombinowanie nożyczki i jeden ciach :)... i tak chciałeś przecież mieć z 1 gniazdem to co marudzisz że 2 może sie przydać :)... Kup pan podwójną i .. toporkiem na pół :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...