GreenGo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Witam. Zamówiłem sobie scythe infinity ale następnego dnia otrzymałem telefon od sklepu, że niestety nie mają już go na składzie i w tej samej cenie (jako, że przyjeli zamówienie a ja wpłaciłem kase) mogą mi przesłać ASUS Silent Square. I tu pytanie do Was. Lepszy wydajnościowo jest Asus czy Scythe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 wg. mnie wydajniejsze jest INFINITY chocaz niech inni sie wypowiedza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Tutaj http://www.pro-clockers.com/reviews.php?id=116&page=6 wypadł kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Infinity lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Infinity lepszy...tez wzialbym infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 IMO Scythe Infinity lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Odbieraj forse i bierz gdzie indziej Scythe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Wszyscy piszą, żeby brać scythe ale nikt nie powie dlaczego (jakis test). A moze testowaliście obydwa u siebie w PC`tach ? Ja znalazłem taki test http://www.hartware.de/review_628_7.html no i ASUS nie wypada wcale tak źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Tylko zauważ że tam testy wykonywane są w innych dniach. I tak dla infinity temp. pokojowa wynosiła 29*, a dla asusa 24,4*. Spora różnica. Test mało obiektywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Brać Thermalrighta Ultrę120 - drogi, ale za to najlższejszy z całej stawki, najlepiej wykonany i najlepiej rozprasza ciepło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Brać Thermalrighta Ultrę120 - drogi, ale za to najlższejszy z całej stawki, najlepiej wykonany i najlepiej rozprasza ciepło. Pozdrawiam Heh no może kiedyś sobię kupię jak stanieje tak do 150 zł ;) Jednak to 225 zł plus ze 30 na wentylator :) Póki co czekam na Thermalright XP120 :rolleyes: Edytowane 12 Października 2006 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a tak do 130zl co bedzie lepsze? Zalman CNPS 9500 Cu http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1666 czy Scythe Mine SCMN-1000 AM2 Ready http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1479 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Powiem tak dołóz jak mozesz 30zł i kup infinity nie ma porownania wiem bo posiadam takowego temperatury spadły drastycznie i do tego bloga cisza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) a tak do 130zl co bedzie lepsze? Zalman CNPS 9500 Cu czy Scythe Mine SCMN-1000 AM2 Ready Powiem tak, z tego ci się orientowałem to w pasywie mine jest gorszy od ninji koło 4-5 stopni natomiast z wentylkiem jest na równi czaem 1*C lepszy. A ninja jest sporo lepsza od tego zalmana ;-] Nie wiem ile w tym prawdy, znalazłem w necie, a nie wszystkiemu co w necie można ufać, zresztą ja ufam testom tylko paru osób ale to juz sprawa drugorzędna :P Edytowane 12 Października 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Powiem tak, z tego ci się orientowałem to w pasywie mine jest gorszy od ninji koło 4-5 stopni natomiast z wentylkiem jest na równi czaem 1*C lepszy. A ninja jest sporo lepsza od tego zalmana ;-] Nie wiem ile w tym prawdy, znalazłem w necie, a nie wszystkiemu co w necie można ufać, zresztą ja ufam testom tylko paru osób ale to juz sprawa drugorzędna :P dzieki za info, wiec zalman odpada chociaz te firme bardzo lubie :) zastanowie sie nad xp120 i cos ze stajni scythe(kurcze, ale ta firma zdominowala chlodzenie cpu, az strach pomyslec jak wezma sie za gpu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...