Skocz do zawartości
GreenGo

Asus Silent Square Czy Scythe Infinity

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zamówiłem sobie scythe infinity ale następnego dnia otrzymałem telefon od sklepu, że niestety nie mają już go na składzie i w tej samej cenie (jako, że przyjeli zamówienie a ja wpłaciłem kase) mogą mi przesłać ASUS Silent Square.

I tu pytanie do Was. Lepszy wydajnościowo jest Asus czy Scythe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brać Thermalrighta Ultrę120 - drogi, ale za to najlższejszy z całej stawki, najlepiej wykonany i najlepiej rozprasza ciepło.

Pozdrawiam

Heh no może kiedyś sobię kupię jak stanieje tak do 150 zł ;) Jednak to 225 zł plus ze 30 na wentylator :)

Póki co czekam na Thermalright XP120 :rolleyes:

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak do 130zl co bedzie lepsze?

Zalman CNPS 9500 Cu

czy

Scythe Mine SCMN-1000 AM2 Ready

Powiem tak, z tego ci się orientowałem to w pasywie mine jest gorszy od ninji koło 4-5 stopni natomiast z wentylkiem jest na równi czaem 1*C lepszy.

A ninja jest sporo lepsza od tego zalmana ;-]

Nie wiem ile w tym prawdy, znalazłem w necie, a nie wszystkiemu co w necie można ufać, zresztą ja ufam testom tylko paru osób ale to juz sprawa drugorzędna :P

Edytowane przez hary86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, z tego ci się orientowałem to w pasywie mine jest gorszy od ninji koło 4-5 stopni natomiast z wentylkiem jest na równi czaem 1*C lepszy.

A ninja jest sporo lepsza od tego zalmana ;-]

Nie wiem ile w tym prawdy, znalazłem w necie, a nie wszystkiemu co w necie można ufać, zresztą ja ufam testom tylko paru osób ale to juz sprawa drugorzędna :P

dzieki za info, wiec zalman odpada chociaz te firme bardzo lubie :) zastanowie sie nad xp120 i cos ze stajni scythe(kurcze, ale ta firma zdominowala chlodzenie cpu, az strach pomyslec jak wezma sie za gpu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi