kun4 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Witam Zamierzam zakupic monitor 19calowy. Zastanawialem sie pomiedzy BENQ: FP91G+ FP93G FP93G jest drozszy, ale za to lepszy. Bylem juz prawie calkowicie do niego przekonany gdyby nei fakt, ze moja karta nie jest jakos super wydajna. Uzywam zintegrowanej karty graficznej z plyty glownej. Komputer sluzy mi glownie do programowania, necik manuale, fora, grupy. Ogolnie duzo czytam. Od czasu do czasu film z moja kobietka. Karta to: intel 82845g. Sluzy bardziej do pracy w biurze, niz innych rozrywek. Czy w takiej sytuacji jest sens przeplacac, moze ktos zna jeszcze tansza 19stke, ktore bedzie idealna do mojej pracy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Jeśli karta uciąga 1280x1024 w 60-75 Hz w 24 bitowej palecie to w pełni wykorzystasz jego możliwości. Edytowane 6 Października 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 A tak pozatym to monitor kupujesz na kilka lat a karte graficzna wymienisz po gora 2-3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...