korzychxp Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Mam tą płytke od 4 miesięcy ale normalnie jestem tak wściekły na to że nie umiem (nie da się) podkręcić procka do więcej niż 2100mhz, robię co mogę, bios wgrany wersja 0411 z 16 lutego 2006 i nic nic nic, słabizna, HTT 263 przecież to miernota, mam dysk SATA, być może w tym tkwi problem. Może znacie stronki z zmodyfikowanymi biosami? Może któryś ze starszych biosów lepiej nadaje się do O/C (ale pamiętać że mam 2x512mb czyli aż tak stary bios nie może być bo nie obsługuje modułów 512mb...) Oto ustawienia jakie można zmienić: Tu dałem HTT 3 Tu FSB 263, AGP 66, DRAM VOLT Auto, AGP 1.5V Tu MemClock 333Mhz Timingi 3-3-3-9 Command Rate 1T ECC Disabled I co można zrobić? Są jacyć userzy tych płyt na forum? MOJE MARZENIE 2,4GHZ :P (na MSI NEO V2 miałem 2,6ghz :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 na tej płycie jeśli masz procka bez C'n'Q to nie możesz zmieniac napięcia na procesorze, podejrzewam że na msi zwiększyłes napięcie na procesorze i dlatego go tak podkreciłes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...