Gość mariush190 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Witam!! Postanowiłem kupic sobie starego laptopa toschiba. Wyjac z niego matryce i podłaczyc przez Vesse do komputera i mniec dodatkowy LCD to wyswietlania temperatur. Pozyczyłem od kumpla S3 na PCI i wszystko dizała ładnie. Sam musze kupic jakas karte. moja mobo ma PCi-E i AGP. Głowna karte X600 mam na pci-e. Dlatego chciałbym matryce podłączyc pod vesse na karcie AGP. Tylko mam pytanie czy działa dokładnie tak samo, jak na PCI. Edytowane 6 Października 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Po pierwsze to "Toshiba" a nie "toschiba", oraz "VESA" a nie "Vessa". Poza tym masz caly topic o podlaczaniu matryc od lapkow do PC - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=140119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaraz, zaraz. A sa plyty glowne ktore maja AGP i PCI-E, a nie maja zwyklego PCI? Jakos nie kojarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...