Gość Rafcioo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Jak w temacie... Co polecacie?? 400W lub więcej!! Proszę o podawanie linków do ofert... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zasilacz Topower TOP-400P5 U12 OEM 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Lub Chieftec 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zdecydowanie Topower TOP 400P5 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zdecydowanie Topower TOP 400P5 ;). Czy tak zdecydowanie, to nie wiem, bo widziałem, jak ten szef ciągnął sprzęt C2D E6600, MSI 975X Platinum PowerUp, MSI x1900XTX&x1900CF@XTX. A taka konfiguracja potrzebuje trochę powera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Nie wiemy co ma ciągnąć :P Wybierając... wolę Topower TOP 400P5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Prawdopodobnie będzie ciągnąć: AsRock 939dual sata2 AMD Athlon 3700+ Venice (OC) GF 7600GS Zalman Edition PCI-E (także OC) a reszta jest w sigu :) TOPOWER powinien wystarczyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 po co Ci tyle pradu do takiego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) A co 350W starczy na ten config co sobie za rok planuję kupić?? Edytowane 7 Października 2006 przez Rafcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ci którzy wybierają Topowera U15 nie wiedzą co mówią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ci którzy wybierają Topowera U15 nie wiedzą co mówią. Co chciałeś przez to powiedzieć?? I co sądzisz o moim poprzednim poście?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 To że jesteś bardzo leniwy. Podobnych tematów było już tysiące i trzeba po prostu użyć szukajki. Poza tym wydajnościowo chieftec GPS jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 zdecydowanie... a co planujesz za rok kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 No nie wiem coś wydajnego co by wyszło jakieś 1200 zł za grafe, proc i MOBO... (do gier) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 podepnę się pod pytanko czy ten chieftec pocągnie e6600 i 2 karty (możliwe oc)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 W tej cenie jeszcze seasonic s12 330w, maja tutaj fajna promocje ze 169zl wychodzi. Fajna zasilka, bardzo sprawna i zimna, defaultowo bardzo cicha a po "fan-swapie" do ktorego jest idealna to juz krol ciszy. Pociagnie 98% configow z tego forum, wiec nie ma co szukac 400W cieplej P5tki imo. Fajny tez bedzie fortron GLN w postaci amacroxa frei erde - podobnie bardzo sprawny i zimny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Przemyślałem to i uważam że starczy mi jakiś zasilacz 350W więc kupię MC-350 którego wszyscy polecają... Edytowane 8 Października 2006 przez Rafcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Podepnę się pod ten wątek i chciał bym zapytać co w końcu lepsze ten Chieftec czy Topower? Może jakiś link do testu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Stabilniejsze napiecia ma chieftec ale cichszy jest topower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Osiagowo Chieftec, ale akustycznie Topower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A te szef 450 robi dużo hałasu? Dużo więcej, niż 350 też od Chiefteca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A te szef 450 robi dużo hałasu? Dużo więcej, niż 350 też od Chiefteca? Mam porównanie obydwu (350-rok, 450-2 miesiące) i 450 jest delikatnie mówiąc; hałaśliwy(350 pod obciążeniem jest cichszy niż 450 bez obciążenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja sie dopisze do tematu koledze padł zasilacz socket a athlon 1800 procek zasilany z 5v płyta asus a7v8x-x geforce 6600 128mb leadtek czy ten chieftec 450 w nada sie do tego?Bardziej jest on preferowany do nowszych konfiguracji zasilanych z 12 v.Ale w razie rozbudowy kiedyś może się przydać czy nie będzie problemów na tym konfigu co podałem sprzęt nie podkręcany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Jak masz mobo zasilane z +5v to lepiej kup sobie fortrona PFN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Hm... Teraz mam zasiłke Chieftec 350W Konfig Athlon XP-M 2500+ Abit NF7-s 2.0 GeForce 6800LE 1xhdd cdrw+dvdrw tuner tv Kontroler usb sporo rzeczy podpiętych do usb Sprawa wygląda tak, że rozebrałem zasiłke wyregulowałem wszycho, +12 mam 12,06 + 5 - 5,11. No ale... Podrkęcam proca na 2800MHz, daje mu papu 2,1V (jeszcze nie stabilne, planuje 2,2) i napięcia w idle spadają mi do 11,8 na +12. Do tego grafa odblokowana na 16/6 i chcę żeby chulała do gier z 300/700 do 400/900. Zmieniać tą zasiłkę, czy zostawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Pokaż zrzut superpi z dużej próbki to może uwierzę w te 2800. Zjadłem zęby na podkręcaniu Bartona i przy 2,1V to on zdycha na NF7, a ty tu walisz stabilne 2800. Na czym, na solidnym FC? Bo na WC zapomnij. Poza tym jeśli nawet jest prawdą co mówisz, to zasilacz niedługo zdechnie bo go zajeżdżasz. Nie chcę cię tu oceniać, ale skoro wyjeżdżasz z takimi tekstami to chociaż przydałby się mały dowód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja sie dopisze do tematu koledze padł zasilacz socket a athlon 1800 procek zasilany z 5v płyta asus a7v8x-x geforce 6600 128mb leadtek czy ten chieftec 450 w nada sie do tego?Bardziej jest on preferowany do nowszych konfiguracji zasilanych z 12 v.Ale w razie rozbudowy kiedyś może się przydać czy nie będzie problemów na tym konfigu co podałem sprzęt nie podkręcany.Lepiej niech kupi Huntkey'a HK350AP. U mnie na starej konfiguracji w "wersji Neotec" spisywał się całkiem nieźle nawet po oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Podrkęcam proca na 2800MHz, daje mu papu 2,1V (jeszcze nie stabilne, planuje 2,2) i napięcia w idle spadają mi do 11,8 na +12. Do tego grafa odblokowana na 16/6 i chcę żeby chulała do gier z 300/700 do 400/900. Zmieniać tą zasiłkę, czy zostawić? Ty to masz wyobraźnię :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Też tak myślę, bo mi na 2650Mhz 2,075Vcore i 6600Gt wymiękała większość 350-tek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ty to masz wyobraźnię :lol2:. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...