Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam Wszystkich forumowiczów :D Ja też będe miał na wydanie na zasiłke 200 zł więc powiedzcie co będzie dobre pod config podany w opisie :) a i chce kręcić proca :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja widzę 2706 w windowsie + niezły fotomontaż. Pokaż mi coś realnego. Na 2706 to jeszcze przy dobrym chłodzeniu się zgodzę. Ale vcore z programiku jest wybitnie za małe. Poniżej 1,95V nie ma szans na takie cos w przypadku Bartona. JEst to całkowita bzdura. Chcesz się niedrogo zaopatrzyć w dobrą elektrownię to kup sobie Huntkeya HK350AP. cpuz mi pokazuje vcore 1,45 od zawsze, co bym nie robił. Całośc była robiona na 2.1V No ale nie będę wciskał nic nikomu na siłę, cieszy mnie fotomontaż, ciekawe na podstawie czego to określiłeś :D HK350AP jest głośny? Bo specyfikacja w sumie mi pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie jest, ma 14cm wiatrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie jest, ma 14cm wiatrak. Dzięki za fatyge :? END :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 HK - 350AP jest cichutki (tzn ja nie słysze go w ogóle) zagłusza go pentak na procku. Jest to chyba najlepszy wybór w cenie do 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Obawiam się że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kłócił się nie będę , być może są lepsze zasiłki w cenie do 200pln. Ja wybrałem tą zasiłkę z myślą o modernizacji kompa( S939 SD3700+ po nowym roku) kupiłem ją gdyż był to kompromis (moje obecne mobo je z 5V) a ten HK nieźle sobie radzi i z 5V i z 12V. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Chodziło mi o to właśnie że jest, kurcze coś źle przeczytałem twojego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kłócił się nie będę , być może są lepsze zasiłki w cenie do 200pln. Ja wybrałem tą zasiłkę z myślą o modernizacji kompa( S939 SD3700+ po nowym roku) kupiłem ją gdyż był to kompromis (moje obecne mobo je z 5V) a ten HK nieźle sobie radzi i z 5V i z 12V. Pozdrawiam Nie! Nie ma lepszej zasiłki do 200 zł. Na 99,9%. Z nówek dostępnych w sprzedaży nic nie znajdziesz lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 mowicie ze to: http://allegro.pl/item151726428_boisz_sie_...w_hk_350ap.html jest najlepszy zasilacz do 200zl tak? zastanawialem sie nad tym http://allegro.pl/item150907312_chieftec_g...x_400_wat_.html co mozecie poweidziec o obu? ktorego bardzie oplaca sie kupic? moj zestaw: A64 2800+,kingstone 512, gf6800gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Czy ty nie umiesz czytać czy masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu? Powyżej wyraźnie jest napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 dopiero co sam cos zle zrozumiales a teraz sie innych czepiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 co mozecie powiedziec o tym: TAGAN TG380-U01 380W jak wypada w porownaniu do tego huntkey'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 wydajnościowo na nowych konfigach blado, jest cichszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...