jonas Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 to jest fajne B-)To jest (jak domniemywam) Starcraft. Oczywiście, Starcraft jest fajny :> Ad rem, bom w dygresję wpadł jak dzik w lebiodę - tego typu artykuliki płodzą jacyś nawiedzeni psychologowie, którzy przed światem i kolegami po fachu chcą zaszambić znajomością problemów trudnej młodzieży. Zamiast siedzieć i wysysać z anusa jakieś poronione wnioski i sformułowania (bo panowie i panie, bez jaj, kto z młodych mówi "mi to tito"?), pogadaliby ze swoimi dorastającymi dziećmi. Jedna taka rozmowa przynosi więcej materiału do przemyśleń i artykułów niż można sobie ze wzmiankowanego anusa wydłubać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zamiast siedzieć i wysysać z anusa jakieś poronione wnioski i sformułowania (bo panowie i panie, bez jaj, kto z młodych mówi "mi to tito"?), pogadaliby ze swoimi dorastającymi dziećmi. Jedna taka rozmowa przynosi więcej materiału do przemyśleń i artykułów niż można sobie ze wzmiankowanego anusa wydłubać. oprocz tego anusa to brawo ten pan... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ależ doprawdy, czemu "oprócz"? Anusy et consortes, podobnie jak nieraz pewne wyrazy powszechnie uznane za obelżywe, znakomicie podnoszą soczystość przekazu i ubarwiają wypowiedź :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Wczoraj jadac tramwajem usłyszałem rozmowe dwóch źą ktorzy sie podobnym "nowoczesnym" językiem posługiwali. Usłyszałem... bo ludzie w tramwaju sie wyciszyli słysząc takie dwa okazy. No cóż zajawe mieli nie złą, a jakie smieszne historie? koń by sie na śmierć uśmiał! "zaczaj jaka beta, to chyba siodemka" Edytowane 9 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 de gustibus non est disputandum ;] ...bo panowie i panie, bez jaj, kto z młodych mówi "mi to tito...teraz się mówi "a ja mam na to wyjeb***" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 kto z młodych mówi "mi to tito" Ja slyszalem, juz pare lat temu. Cos starego ten pan z anusa wygrzebal :D (podoba mnie sie takie zwiekszanie soczystosci przekazu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Wczoraj jadac tramwajem usłyszałem rozmowe dwóch źą ktorzy sie podobnym "nowoczesnym" językiem posługiwali. Usłyszałem... bo ludzie w tramwaju sie wyciszyli słysząc takie dwa okazy. No cóż zajawe mieli nie złą, a jakie smieszne historie? koń by sie na śmierć uśmiał! "zaczaj jaka beta, to chyba siodemka" Gostek :wink: U mnie w szkole samochodowej na porządku dziennym jest, o kur*a ale bejca, taką to bym sie powoził" no i jeszcze co innego ma powiedzieć jak nie siódemka ? słownie 735 ? a może serii siedem ? tak zwyczajnie łatwiej sobie języka nie połamać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Może chodziło o to, że małoletni kretyn nie umiał odróżnić siódemki od piątki lub trójki? Zaiste karygodne, siódemkę widać z daleka dzięki rozmiarom małego lotniskowca :> Ja bym się "powoził", ale serią X. Przy czym, ponieważ spłacałbym to jakieś 50 lat, dajmy spokój dywagacjom na temat "gdyby ryby jadły grzyby" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ja bym zacytowal cos innego ale za duzo tam wulgaryzmow ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ja dzisiaj rozmawiam z kumplem i rozmowa wygląda tak że on głównie mówi : "Mam dwie jawki jak chcesz... Ale ile potrzebujesz tego sosu bo jak coś to mam więcej, a no i mam nadzieje że wbijesz na bibke u arasa. Jest piatek i powinnismy sie zmelanzowac bo trzezwy to ja nie chce byc przez weekend" To jeszcze w miare mozna zrozumieć ale jak czasami coś dowali to ja wymiękam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Słaby skan. NIe skan tylko fotka zrobiona A Ty skąd wiesz ? :P Typowe dresowe zachowanie.(odnośnie tekstu) Czytałem na innym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja dzisiaj rozmawiam z kumplem i rozmowa wygląda tak że on głównie mówi : "Mam dwie jawki jak chcesz... Ale ile potrzebujesz tego sosu bo jak coś to mam więcej, a no i mam nadzieje że wbijesz na bibke u arasa. Jest piatek i powinnismy sie zmelanzowac bo trzezwy to ja nie chce byc przez weekend" To jeszcze w miare mozna zrozumieć ale jak czasami coś dowali to ja wymiękam :) Jak przeczytałem do 3 kropka to myślałem że koleś handluje Jawami 50 Mustang ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...