ReanimaToR Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Dla wszystkich co nie widzieli jeszcze:P : NOS3.AVI Plik waży ~30mb , kodowany w xvidzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Cos mi filmik nie działa. Dzwiek jest ale obrazu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Cos mi filmik nie działa. Dzwiek jest ale obrazu nie ma. Kilknij mnie ! Ściągnij kodeki , powinno pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Reanimator - robicie za rok kolejnego noska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Reanimator - robicie za rok kolejnego noska? no raczej robia, mialem szatanski pomysl zeby im do srodka kaskade wcisnac, ale raczej ich akumulatorki nie wytrzymaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Reanimator - robicie za rok kolejnego noska? mam nadzieje ze tak;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 buhaha ^^ Ale sie męczyliście z tą zmywarką :P Do czego ona była :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 buhaha ^^ Ale sie męczyliście z tą zmywarką :P Do czego ona była :> a z niej praktycznie tylko boki (arkusze blachy) wykorzystaliśmy do zrobnienia skrzyneczki na wzmacniacz. Ale radochy z jej rozwalaniem było co nie miara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Ok, zrobiłem juz to, ale bez kodeków. Naprawde Spox maszyna:D Ciekawy jestem następnych wersji. Edytowane 7 Października 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 u mnie chodzi:D Powiedzcie mi jeszcze co to za piosenki zapodają w tle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 w środku jest Motorhead - Ace of spades. Reszty nie znam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ta pierwsza była w THPS4 tytułu nie znam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 a z niej praktycznie tylko boki (arkusze blachy) wykorzystaliśmy do zrobnienia skrzyneczki na wzmacniacz. Ale radochy z jej rozwalaniem było co nie miara :D Ta młotek i kopanie to z tych boczków dużo zostało :D A radocha to domyślam się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Roxujecie rulezem panocki. Pełny rispekt dla was. Co za wzmak napędza Xplóda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Roxujecie rulezem panocki. Pełny rispekt dla was. Co za wzmak napędza Xplóda? MAGNAT 360W (4 x90W ),w planie jest dołożenie jescze 400W blaupunkta :) ale to w Krakowie :) teraz troche fotek :D Romek vs. Nos :D heheheheh :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Hehe, tak ta ostatnia fotka jest najlepsza ;) Niezłą polewke mieliśmy w wawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ta, najlepsze bylo to jak reanimator pisal do klientek jakies teksty z lapka i wyswietlaly sie na ekranie nosa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 a co to za klientki ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 a co to za klientki ?? :> Hostessy Heyah :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) ta jedna jak charpa dzide :lol: Edytowane 8 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nos super maszynka, naprawde cool ale nos vs hostessy 0:1 :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nos super maszynka, naprawde cool ale nos vs hostessy 0:1 :D :D :D Link nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 że sie tak spytam, jaki link :unsure: ? bo w moim poście nie ma żadnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Skojarzyło mi się z robotica z discovery :D a hostessy niczego sobie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 VN1 :). Moze na przyszły zjazd zrobcie helikopter, albo co najmniej poduszkowiec :) u mnie chodzi:D Powiedzcie mi jeszcze co to za piosenki zapodają w tle?Trzecia to Led Zeppelin - Paint It Black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 VN1 :). Moze na przyszły zjazd zrobcie helikopter, albo co najmniej poduszkowiec :) Trzecia to Led Zeppelin - Paint It Black tytul ok:) , ale wykonawca to The Rolling Stones :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 THx za tytuły ;D, hostessy fakt, nie pogardziłbym takimi "sztukami" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) tytul ok:) , ale wykonawca to The Rolling Stones :)Faktycznie, Led Zeppelin zrobiło jedynie cover :oops: Edytowane 13 Października 2006 przez Diverse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...