Hugster Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Witam. Używałem kiedyś routera Asmaxa. I szczerze mówiąc zapomniałem że go mam, postawiłem i stał przez dobre 3 lata. No ale się wysypał i przyszedł czas na zmiany. Zakupiłem polecanego przez mojego providera LinkSys'a BEFSR41v2. Wszystko było super aż tu nagle zaczęły się problemy. Po wyłączeniu komputera i ponownym uruchomieniu nie ma neta. Muszę zresetować router (wyjęcie kabla zasilającego) i dopiero komputer łączy się z siecią. Router wymieniałem dwa razy! Problem jest nadal i już za bardzo nie mam pomysłów co z nim można jeszcze zrobić :/ Próbowałem wyłączyć/włączyć DHCP, resetować router do ustawień fabrcznych, robić aktualizacje oprogramowania, przestawiałem czas dzierżawy adresów i nic. Już nawet przeinstalowałem systemy (inna sprawa że tego wymagały). I teraz zwracam się z pytaniem do Was - czy jest jeszcze inna możliwość pozbycią się tego uciążliwego problemu? --- Pozdrawiam Hugster Edytowane 8 Października 2006 przez Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...